Webinar 4 juni 2020

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er op 4 juni tijdens een online bijeenkomst  Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis te volgen. Tijdens het webinar leer je meer over de kracht van de Herbergier-formule, het leven als zorgondernemer en vertelt een ondernemerspaar hun verhaal. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen.  

Verwachte start: 13.15 uur. Meer info volgt!

Benieuwd? Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!