Webinar Herbergier-ondernemerschap 5 november

Wil jij zorgen met tijd en aandacht en een creatieve ondernemersgeest? En wil je samen met je levenspartner een warm thuis voor mensen met dementie vanaf de grond opbouwen? Schrijf je dan in voor de online informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap voor onze toekomstige locatie: Herbergier Almelo.

Interactief webinar

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 5 november, waarop je meer leert over onze toekomstige locatie, Herbergier Almelo. Tijdens deze online bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en ga je in gesprek met een ondernemerscoach en ervaren zorgondernemers. 

Om 13.15 uur openen de digitale deuren. Om 13.30 uur start het webinar.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "Terug naar het gewone en doen wat goed is voor de bewoner", vertellen Jaco en Els, zorgondernemers van Herbergier Hellevoetsluis. Als Herbergier-ondernemer hebben zij de vrijheid om met hun team te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Dankzij deze manier van zorgen kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen.

Wie zijn jullie?

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie? Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg en willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen? Meld je dan aan voor de online informatiemiddag op donderdag 5 november onderaan deze pagina. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild. Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!