Webinar zorgondernemerschap Herbergier 6 april

Een aantal keer per jaren organiseren we op locatie een infobijeenkomst voor stellen met interesse in het Herbergier-ondernemerschap. Maar er is nu ook de mogelijkheid om online aan te schuiven voor een eerste kennismaking met het concept. Gewoon te volgen vanuit huis, interactief en wellicht voor jullie de aanleiding om onze volgende infomiddag ín een Herbergier bij te wonen.

Wees welkom en meld je hieronder aan!

Tijdens het webinar presenteren we in het kort de formule Herbergier en krijg je een algemeen beeld van het leven als zorgondernemer. Alle deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze online bijeenkomst wordt geleid door een ondernemerscoach van de formule Herbergier.

Aanmelden webinar

Aanmelden kan middels het formulier onder deze foto. Je ontvangt daarna de bevestiging per mail en begin april sturen we een link waarmee je kunt deelnemen. Heel graag tot dan. We hopen dat het je enthousiast zal maken voor het zorgondernemerschap!

Het webinar start naar alle waarschijnlijkheid om 19:30 uur. De link om de webinar te volgen, krijg je per mail toegestuurd.

 

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!