Herbergier Wognum

Gezocht, medewerkers voor diverse functies

GEZOCHT; helpende, helpende plus, verzorgende IG, vaste nachtdienst en huishoudelijke hulp,

De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Inmiddels zijn er 41 Herbergiers in Nederland, waarvan een aantal in oprichting. In Herbergier Wognum wonen 17 mensen. Het verzorgende team  volgt zoveel mogelijk het eigen ritme en gewoontes van de bewoners. Door uit te gaan van wat de bewoners nog wél kunnen en ze zoveel mogelijk te betrekken bij de dagelijkse zaken, zoals deze in een gewoon huishouden ook voorkomen, bieden we een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Zo wordt de zelfredzaamheid gestimuleerd door de bewoners te betrekken bij het voorbereiden van de maaltijden, het dekken van de tafels, boodschappen, de afwas, werkzaamheden in de tuin, hulp bij lichte schoonmaakwerkzaamheden et cetera.

De zorgondernemers van een Herbergier wonen zelf ook in het pand en zijn daardoor nauw betrokken bij de dagelijkse verzorging. Met een zelfsturend team wordt dagelijks gekeken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners om zo weer van elke dag een bijzondere dag te maken. Hierbij laten we de regie zoveel mogelijk aan de bewoners zelf over. Ter ondersteuning van het team zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers voor 16 tm 36 uur per week. 

Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen? Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van zorg en begeleiding op maat waarbij de bewoner centraal staat ? Ben je zelfstandig en heb je de ambitie om de zorg beter en leuker te maken ? Solliciteer dan snel!

Stuur een sollicitatiebrief met cv naar wognum@herbergier.nl.

Wij bieden een afwisselende baan met voldoende ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Beloning is afgestemd op opleidings- en kennisniveau conform CAO VVT.

Delen: