Zelf zorgondernemer worden?

Met de Herbergier willen we zoveel mogelijk mensen een kwalitatief hoogwaardig thuis bieden. Om nieuwe vestigingen te kunnen openen of bestaande vestigingen over te nemen zijn we daarom doorlopend op zoek naar stellen met een groot zorghart die aan de slag willen als zorgondernemers.

Bijzonder Gewoon: Thuis in de Herbergier

 

De zorg op uw eigen manier

Een Herbergier leidt u samen met uw levenspartner. Als zorgondernemer geeft u samen met hem of haar uw eigen invulling aan het vak. U draagt de volle verantwoordelijkheid voor de gasten in uw Herbergier, die u zelf selecteert, en bepaalt daarbij zelf hoe u werkt en met wie. Bureaucratie en regeldruk bestaan er niet. Alle tijd die u heeft kunt u hier besteden aan de zorg. 

Onderdeel van het zorgondernemerschap is dat u zelf ook woont in of bij de Herbergier. Elke Herbergier wordt daarom opgeleverd met een aparte, meestal inpandige ondernemerswoning. Zo biedt u gasten en hun familie dagelijks een vertrouwd gezicht dat altijd aanspreekbaar is. 

Wat vragen wij van u?

Het is belangrijk dat één van u ruime ervaring heeft met zorg voor mensen met geheugenproblemen. Daarbij dient één van beiden verpleegkundige te zijn met een BIG-registratie. U omarmt onze visie dat zorg draait om liefde en aandacht geven. En dat niet het welzijn van de zorgaanbieder, maar dat van de zorgvrager centraal staat. Persoonlijke effectiviteit, initiatief en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Omdat een Herbergier gemiddeld 15 fte in dienst heeft, is het van belang dat een van u ervaring heeft met het aansturen van een team. Ervaring met financieel management is een pré.

Aanmelden

Bent u geprikkeld? Dan kijken wij ernaar uit om u te ontmoeten tijdens één van onze informatiemiddagen waarop we geïnteresseerden alles vertellen over het zorgondernemerschap in een Herbergier. Direct solliciteren als kandidaat-zorgondernemer kan natuurlijk ook.

Solliciteren als ondernemer

De sollicitaties lopen via de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de formule Herbergier. Aanmelden kan via de pagina Aanmelden kandidaat-zorgondernemers

Aanmelden infomiddag

Een infomiddag is de perfecte manier om te ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets voor jullie is. Verwacht een rondleiding en presentaties en komt in contact met ervaren ondernemers die graag hun huis laten zien. Eersvolgende gelegenheden zijn:

Klik op bovenstaande data voor meer info over de betreffende bijeenkomst en het aanmeldformulier. 

Direct inschrijven kan ook hieronder. Klik op Inschrijven, kies de datum + locatie naar wens en dan hopelijk tot snel!

Bezoek onze infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jou/jullie is!

Inschrijven