Medewerkers voor onze Herbergier

De Herbergier Assendelft is op zoek naar medewerkers met hart voor de zorgverlening aan mensen met geheugenproblemen. Ben jij die enthousiaste medewerker die ons team komt versterken en een bijdrage levert aan onze missie: "Dagelijks die lach op het gezicht van onze bewoners" 

Wij gaan graag met iedereen, die het hart op de juiste plek heeft wat de zorg voor onze bewoners betreft, en daarnaast bereid is om alle diensten te draaien die daarvoor nodig zijn, in gesprek. Wil je in een klein en hecht team werken, waarbij er tijd is, de dagelijkse zorg, met elkaar, en met onze bewoners te realiseren. Hen een betekenisvolle dag te bezorgen waar ook jijzelf voldoening uit haalt,  kom dan naar onze Herbergier. De zorg en begeleiding omvat zoveel meer dan alleen lichamelijke verzorging. Denk daarbij vooral aan luisteren naar wensen van de bewoner EN er zijn voor de bewoner.

Wij zijn op zoek naar verschillende type medewerkers als Verzorgenden IG voor alle diensten of eventueel vaste nachten, naar Helpende (+), activiteiten begeleiders of Gastvrouwen.

Wij zien graag je reactie tegemoet.

Nancy van der Veen en Desiree van Trigt; Zorgondernemers Herbergier Assendelft

Ben je geinteresseerd bel 06-38603444 of stuur een mailtje naar: info@assendelft.herbergier.nl

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.