•  

De Herbergier Assendelft is gevestigd in een geheel nieuwe boerderij. Gelegen op de Veenpolderdijk, direct achter het dorp Assendelft. Vlakbij de boerderij is over de Delft een brug, waarmee zeer gemakkelijk de dorpskern van Assendelft bereikt kan worden. Het sociale leven van onze bewoners speelt zich volop af in en rondom de Herbergier. Er is voldoende ruimte om te wandelen in en rondom de boerderij.

De indeling

De Herbergier Assendelft heeft 16 kamers, een logeerkamer, een gemeenschappelijke woonkamer en een woongedeelte voor de zorgondernemers. Al de kamers voor onze gasten zijn voorzien van een douche en toilet.

Ieder een eigen kamer

Elke gast heeft een eigen kamer. U kunt deze naar eigen wens inrichten met meubels, lampen, kleden, wanddecoraties enz. De Herbergier Assendelft is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft de beschikking over een lift. Hiermee kan de 1e en de 2e etage bereikt worden.

De kamers hebben verschillende afmetingen. In de boerderij bevinden zich 7 appartementen. Achter de boerderij bevindt zich een aanbouw, met in totaal 9 kamers. In het voorgedeelte van de boerderij bevindt zich de woning van de herbergiers, Fred en Margret Ceelie.

Herbergier Assendelft is  eind november 2012 opgeleverd. Vanaf 2 januari 2013 zijn onze eerste gasten in de Herbergier Assendelft komen wonen. 

De ondernemers 
Herbergier Assendelft wordt geleid door Margret en Fred Ceelie. Hun rol is helder. ‘Onze gasten houden, samen met hun familie, de regie over hun eigen leven. In onze Herbergier bieden we een veilige omgeving waarin alle ruimte is voor het individu.’ De zorgondernemers hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg. Margret als ziekenverzorgende en activiteitenbegeleidster. Fred is verpleegkundige en heeft een ruime ervaring in managementfuncties.

Herbergier Assendelft

Veenpolderdijk 13
1566 PH Assendelft
Nederland
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
0757676292

Kwaliteitsjaarplan 2022

...

jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021

...

Kwaliteitsjaarverslag 2020

 

Het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vraag van ons om jaarlijks een verantwoording te geven via een kwaliteitsjaarverslag. 

...

Kwaliteitsjaarverslag 2019

Het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vraag van ons om jaarlijks een verantwoording te geven via een kwaliteitsjaarverslag. 

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.