•  
  •  
  •  

Bijzondere zorg op een unieke plek

Wij bieden kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen. Wij maken iedere dag weer onvergetelijk voor de mensen die bij ons wonen. Door de kleinschalige opzet van ons huis is er een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dat maakt persoonlijke aandacht mogelijk voor onze gasten. Wij bieden zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie. Ook mensen die door een andere oorzaak geheugenproblemen ondervinden kunnen bij ons terecht.

Gewoon doen

Onze specialiteit is: gewoon doen. Samen praten, eten, spelletjes doen, wandelen, aardappel schillen of groente snijden en samen leven. Wij sluiten ons aan bij de belevingswereld en gewoonten van onze gasten. Om hen een gevoel van 'thuis zijn' te geven. Zo gewoon mogelijk. Dat maakt ons zo bijzonder.

Liefde en aandacht als beste medicijn

We kijken verder dan alleen het gebruik van medicijnen. Zorgen voor beweging, voldoende activiteiten, naar buiten kunnen, samen zingen en eventueel een borreltje voor het slapen gaan zorgen net zo goed voor een goede nachtrust. Of voor minder onrust. En het allerbeste medicijn is liefde en persoonlijke aandacht. Daar gaan we voor.

Bijzonder Gewoon: Thuis in de Herbergier

Filmpje met o.a. aandacht voor onze Herbergier

Alles draait om onze gasten

We kijken graag naar wat goed is voor onze gasten. We verlaten daarbij de traditionele wegen. Zo beperken we het papierwerk voor onze medewerkers. Op die manier kunnen ze de dingen doen waar ze goed in zijn en wat ze graag doen. Goede zorg bieden aan onze gasten en tijd hebben voor een praatje, een wandeling of het doen van een spelletje.

Meer informatie?

Wilt u onvergetelijke zorg en een bijzondere woonplek voor uw familielid? Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Klik hier en stel uw vraag in uw mail aan ons. Wij vertellen u graag over ons huis en onze werkwijze.

In de afgelopen 7 jaar hebben wij al 49 mensen mogen verwelkomen als gast in onze Herbergier.

De ondernemers 
Wij zijn Oeds en Judith Visser en hebben ruim ervaring in de zorg voor mensen met geheugenproblemen. Wij zijn beide verpleegkundige en hebben werkervaring opgedaan in verschillende velden van de gezondheidszorg. Judith heeft daarnaast gewerkt als personeelsconsulent. Oeds heeft een opleiding verplegingswetenschappen gedaan en is kwaliteits- en beleidsmedewerker geweest in de ouderenzorg. Wij bestieren al zeven jaar onze Herbergier in Bartlehiem. We wonen samen met onze twee dochters in de Herbergier. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Samen met een team van betrokken medewerkers bieden wij onze gasten een goede woonplek en liefdevolle zorg.

Herbergier Bartlehiem

Bartlehiem 35
9091 BH Wijns
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0519-346185
bartlehiem@herbergier.nl
Uit de huizen

Boek 'Vensters met Verhalen' is gereed.

Na de gelijknamige expositie is er nu ook het boek ‘Vensters met Verhalen’ van Oeds Visser: een bundeling van ruim 70 korte verhalen over wat...Lees meer

Herbergier Bartlehiem

Wat doet het met je als een van je ouders dementie heeft?

Wij hebben aandacht voor de verhalen van familieleden. Er gebeurt veel met je als een van je naasten dementie heeft. Oeds Visser, zorgondernemer...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.