•  
  •  
  •  

Bijzondere zorg op een unieke plek

Wij bieden kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen. Wij maken iedere dag weer onvergetelijk voor de mensen die bij ons wonen. Door de kleinschalige opzet van ons huis is er een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dat maakt persoonlijke aandacht mogelijk voor onze gasten. Wij bieden zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie. Ook mensen die door een andere oorzaak geheugenproblemen ondervinden kunnen bij ons terecht.

Gewoon doen

Onze specialiteit is: gewoon doen. Samen praten, eten, spelletjes doen, wandelen, aardappel schillen of groente snijden en samen leven. Wij sluiten ons aan bij de belevingswereld en gewoonten van onze bewoners. Om hen een gevoel van 'thuis zijn' te geven. Zo gewoon mogelijk. Dat maakt ons zo bijzonder.

Liefde en aandacht als beste medicijn

We kijken verder dan alleen het gebruik van medicijnen. Zorgen voor beweging, voldoende activiteiten, naar buiten kunnen, samen zingen en eventueel een borreltje voor het slapen gaan zorgen net zo goed voor een goede nachtrust. Of voor minder onrust. En het allerbeste medicijn is liefde en persoonlijke aandacht. Daar gaan we voor.

Bijzonder Gewoon: Thuis in de Herbergier

Filmpje met o.a. aandacht voor onze Herbergier

Alles draait om onze bewoners

We kijken graag naar wat goed is voor onze bewoners. We verlaten daarbij de traditionele wegen. Zo beperken we het papierwerk voor onze medewerkers. Op die manier kunnen ze de dingen doen waar ze goed in zijn en wat ze graag doen. Goede zorg bieden aan onze bewoners en tijd hebben voor een praatje, een wandeling of het doen van een spelletje.

Meer informatie?

Wilt u onvergetelijke zorg en een bijzondere woonplek voor uw familielid? Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Klik hier en stel uw vraag in uw mail aan ons. Wij vertellen u graag over ons huis en onze werkwijze.

In de afgelopen 9 jaar hebben wij al 54 mensen mogen verwelkomen als bewoner in onze Herbergier.

De ondernemers 
Wij zijn Oeds en Judith Visser en hebben ruim ervaring in de zorg voor mensen met geheugenproblemen. Wij zijn beide verpleegkundige en hebben werkervaring opgedaan in verschillende velden van de gezondheidszorg. Judith heeft daarnaast gewerkt als personeelsconsulent. Oeds heeft een opleiding verplegingswetenschappen gedaan en is kwaliteits- en beleidsmedewerker geweest in de ouderenzorg. Wij bestieren al ruim negen jaar onze Herbergier in Bartlehiem. We wonen zelf ook in de Herbergier. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Samen met een team van betrokken medewerkers bieden wij onze bewoners een goede woonplek en liefdevolle zorg.

Herbergier Bartlehiem

Bartlehiem 35
9091 BH Wijns
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0519-346185
Zorgondernemerschap

Wij hebben momenteel een kamer vrij

Wij hebben een ruime kamer vrij in onze Herbergier. Wie komt er bij ons wonen? Graag bieden wij u gezelschap, warme zorg en een prachtige woonplek...Lees meer

Herbergier Bartlehiem
Vestigingen

Testimonial

Stapje voor stapje van het vertrouwde thuis naar Herbergier Bartlehiem in Wyns

Al een aantal jaren was duidelijk dat mijn moeder wat...Lees meer

Herbergier Bartlehiem

Waarderingscijfer 8,7!

Elke twee jaar wordt er onder onze families/ contactpersonen een tevredenheidsonderzoek gehouden. Zo ook afgelopen december. Een van de vragen is...

Wat kost het om in Herbergier Bartlehiem te wonen?

Veel families vragen hoe het precies zit met de kosten voor de Herbergier. Hieronder de  vijf meest gestelde vragen en de antwoorden.

 ...

Kwaliteit

Wij vertellen u graag hoe wij als kleinschalige zorgorganisatie met ons team van medewerkers in 2019 bezig zijn geweest met het zorgen voor een...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.