•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Bartlehiem

Daar waar je vrij bent om te gaan, dáár wil je zijn!

Welkom bij Herbergier Bartlehiem, gelegen aan de Dokkumer Ee tussen Leeuwarden en Dokkum, langs de Noordelijke Elfstedenroute. Onze Herbergier bevindt zich in een voormalige zuivelfabriek en is omringd door prachtige natuur op een schitterende locatie. Bij ons draait alles om het creëren van een thuisgevoel en het bieden van zorg aan ouderen met geheugenproblemen op een andere manier. Zelfstandigheid staat centraal en onze bewoners hebben de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen en zoveel mogelijk zelf te doen. Bezoekers zijn altijd welkom om binnen te wandelen, net als thuis!

Liefdevolle zorg met het accent op welzijn

Samen met medewerkers en vrijwilligers bieden wij 24 uur per dag hulp en steun aan bewoners met dementie. Naast maaltijdbereiding, was- en schoonmaakdiensten, organiseren wij activiteiten die passen bij hun persoonlijkheid. Wij zijn er voor gezamenlijk eten, koffiedrinken, gezellig kletsen of gewoon ontspannen. Specifieke behoeften en wensen worden zorgvuldig beluisterd en wij onderzoeken de mogelijkheden om hieraan te voldoen.

Prijsstelling

Onze tarieven zijn gebaseerd op:

  • Kosten voor zorg en kwaliteitsverbetering
  • Verblijfskosten, inclusief kamer, hotelmatige diensten en servicekosten

Deze kosten kunnen worden betaald met AOW/pensioen of eigen middelen. De kosten voor zorg en ondersteuning worden gedekt door het Persoonsgebonden Budget. Activiteiten en extra diensten kunnen worden betaald met het Persoonsgebonden Budget of eigen middelen.

Belangstelling?

Wilt u meer te weten komen over onze Herbergier en onze unieke manier van wonen, werken en leven? U bent van harte welkom om ons te bezoeken! Neem alstublieft van tevoren contact op met Rineke via 06-46141776 of stuur een e-mail naar info@bartlehiem.herbergier.nl om een afspraak te maken. We leiden u graag rond.

Foto Erik en Rineke
De ondernemers

Sinds 1 augustus 2021 zijn wij de trotse eigenaren van Herbergier Bartlehiem! Wij zijn Rineke Rumph en Erik Boellen en zijn al sinds 1993 getrouwd. Het runnen van deze Herbergier is geen eenvoudige taak, maar het is een keuze die uit ons hart komt en gebaseerd is op onze rijke levenservaringen. Muziek is onze passie en heeft ons verbonden, waardoor we elkaar hebben ontmoet naast ons werk. Rineke heeft een opleiding tot verpleegkundige gevolgd in Utrecht en heeft uitgebreide ervaring in de zorg. Erik heeft een achtergrond als sociaal-cultureel werker en heeft de afgelopen achttien jaar gewerkt in het onderwijs. In 2002 zijn we verhuisd naar Heeg met onze twee jongens, Jelke en Jurre. Deze beslissing heeft ons leven een nieuwe wending gegeven en heeft ons diep verbonden met Friesland. Het was dan ook een gemakkelijke keuze om voor Bartlehiem te kiezen vanwege onze werkervaring, liefde voor de 'mienskip' en het verlangen naar onafhankelijkheid.

Herbergier Bartlehiem

Bartlehiem 35
9091 BH Wijns
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.