Versterk 'Team Bartlehiem': Jouw bijdrage aan zorg die écht persoonlijk is!

Wij staan open voor gesprekken met gepassioneerde zorgprofessionals. Past jouw visie op zorg naadloos bij die van ons? Dan willen wij je graag leren kennen!

Ben jij die zorgprofessional met een warm hart voor persoonsgerichte zorg? Kun jij creatieve oplossingen bedenken om het welzijn van onze bewoners te bevorderen? Begrijp jij dat rust en ontspanning net zo belangrijk zijn als de zorg die je biedt? Dan ben jij wellicht de toekomstige aanwinst die wij graag in ons team willen!

Herbergier Bartlehiem is een bijzondere woonvorm voor mensen met geheugenproblemen, gelegen in een prachtige en rustige omgeving. In onze Herbergier staat kleinschaligheid, huiselijkheid en persoonlijke aandacht centraal. Als medewerker van Herbergier Bartlehiem vorm jij samen met je collega's een hecht en betrokken team dat zich inzet om onze bewoners een liefdevol en vertrouwd thuis te bieden.

Functie: Medewerker Herbergier Bartlehiem

Type: Verpleegkundige, Verzorgende IG, of een gelijkwaardige positie, waarvoor minstens een MBO-niveau 3 of 4 diploma vereist is.

Functieomschrijving:

Als medewerker van Herbergier Bartlehiem ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonsgerichte zorg aan onze bewoners. Je creëert een warme en veilige omgeving waarin de bewoners zich thuis voelen. Daarnaast stimuleer je hun zelfredzaamheid en ondersteun je hen bij dagelijkse activiteiten. Jouw inzet gaat verder dan alleen het verlenen van zorg; je bouwt een band op met de bewoners en betrekt hen bij sociale activiteiten die hun welzijn bevorderen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Persoonlijke en professionele zorg verlenen aan bewoners volgens het zorgplan
 • Stimuleren van zelfredzaamheid en ondersteunen bij dagelijkse activiteiten
 • Bieden van een luisterend oor en aandacht voor individuele behoeften van bewoners
 • Creëren van een liefdevolle en gewaardeerde huiselijke sfeer
 • Bereid zijn om alle diensten, inclusief nachtdiensten, te verrichten, omdat de zorg nooit stopt

Profiel:

Wij geloven dat het type mens en de persoonlijkheid minstens zo belangrijk zijn als het behaalde diploma. Daarom zoeken wij iemand met:

 • Hart voor persoonsgerichte zorg, empathie voor bewoners
 • Creatief en inventief bij individuele behoeften
 • Positieve instelling, glimlach voor anderen
 • Teamgeest, samenwerking voor gezamenlijk doel

Wij bieden:

 • Een warme en huiselijke werkomgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat
 • Een hecht team van collega's die elkaar ondersteunen en samen voor de bewoners zorgen
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan het welzijn en geluk van onze bewoners
 • Arbeidsvoorwaarden conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Voel jij je aangetrokken tot onze visie en aanpak en denk je een waardevolle toevoeging te kunnen zijn voor ons team in de toekomst? Stuur dan je sollicitatie met motivatiebrief en cv naar: info@bartlehiem.herbergier.nl of maak gebruik onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je bellen met Rineke Rumph, zorgondernemer Herbergier Bartlehiem, op mobiele nummer: 06 46141776. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en te bespreken hoe jij waardevol kunt bijdragen aan het leven van onze bewoners, nu of in de toekomst!

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.