Herbergier Enter

  • Herbergier Enter - visual

De Herbergier opent een gloednieuwe vestiging in het Overijsselse dorp Enter. Aan de dorpsstraat wordt zalencentrum en voormalig café de Kröl getransformeerd tot een kleinschalige woonvoorziening voor zestien ouderen met dementie. De oplevering vindt naar verwachting medio 2025 plaats. 

Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie 

De afgelopen zeventien jaar ontwikkelde franchiseorganisatie De Drie Notenboomen al tweeënvijftig Herbergier-locaties verspreid over Nederland. Het bijzondere aan deze woonvoorzieningen is dat de twee verantwoordelijke zorgondernemers in één huis wonen met de bewoners met dementie. Ondersteund door een vast team van medewerkers en vrijwilligers wordt dankzij deze unieke zorgformule, persoonlijke zorg en aandacht geboden aan de bewoners. 

Transformatie van het pand  

Scala Projects is verantwoordelijk voor de herontwikkeling van het iconische pand: “Herbergier Enter wordt een prachtig, duurzaam, sfeervol huis voor ouderen met dementie in het hart van het centrum. We ontwikkelen 20 studio’s, een logeerkamer en een appartement voor de toekomstige zorgondernemers. Het streven is om in het tweede kwartaal te beginnen met de start van de bouw en medio 2025 het gebouw op te leveren voor gebruik.” 

Een verrijking op een bijzondere plek in Enter  

De Wierdense gemeenteraad is positief over het plan van De Drie Notenboomen. “Het is een verrijking voor Enter en een goede vervanging voor het café De Kröl”, zegt Kees van Dijk, fractievoorzitter van de ChristenUnie. “Een mooi plan op een gedenkwaardige plek”, aldus Anne Schasfoort van de VVD. 

Bron: AD, 07-12-2023  

Ben jij samen met jouw levenspartner de zorgondernemer die wij zoeken?  

Voor deze nieuwe locatie zoekt De Drie Notenboomen naar twee zorgondernemers; levenspartners die samen willen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige is, met ruime ervaring in de zorg. Als zorgondernemer van een nieuwe locatie krijg je volop de ruimte om veel zaken zelf op te pakken. Je denkt mee over de inrichting, stelt zelf een gepassioneerd team van medewerkers samen en je werft bewoners die in jullie Herbergier komen wonen. 

Onderdeel van een zorgfranchise 

Naast de vrijheid van het ondernemerschap kan je als zorgondernemer altijd rekenen op de ondersteuning van franchiseorganisatie, De Drie Notenboomen. Terwijl jullie ondernemen en zorg bieden aan je bewoners, bieden de experts van De Drie Notenboomen kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar zijn of haar kracht ligt. Daarnaast wisselen de Herbergier-zorgondernemers via het lerend netwerk onderling kennis uit. 

Interesse in het zorgondernemerschap? Meld je aan voor een informatiebijeenkomst 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap en laat je inspireren door de wereld van franchise in de zorg!  Tijdens deze informatieve sessie vertellen we je alle ins en outs en is er ruimte voor het stellen van je vragen.  

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is!

Inschrijven