Beschikbare vestigingen

Ter overname

Herbergier Olst

Mariët Schilderman en Wijnand ter Woord werkten al jaren in de zorg toen ze begin 2014 de Herbergier in Olst openden. Na bijna tien jaar als zorgondernemers voor hun zestien bewoners met dementie gezorgd te hebben, zoeken ze een koppel dat hun Herbergier in het Overijsselse Olst overneemt.

Herbergier Gouderak

Herbergier Gouderak staat in het centrum van Gouderak vlakbij het pittoreske pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht op het terrein van de voormalige "School met de Bijbel". Zorgondernemers Hanneke Spruit en Gert Klein Ikkink zijn op zoek naar nieuwe ondernemers die begin 2024 hun Herbergier overnemen.

Herbergier Schoonhoven

Het duurt nog even, maar volgend jaar gaat het gebeuren: In 2023 nemen Ingrid en Jan-Rob, zorgondernemers bij Herbergier Schoonhoven, na vijf jaar afscheid van hun bewoners en team. “We laten een gezonde onderneming achter. Het geeft nieuwe zorgondernemers de vrijheid om onder eigen regie aan het werk te gaan en liefdevolle zorg te bieden,” zegt Jan-Rob.

Nieuwe vestiging

Herbergier Schiedam

De Herbergier groeit. In het centrum van Schiedam wordt voormalig Diaconiehuis en theater De Teerstoof komend jaar omgetoverd tot Herbergier Schiedam. Met deze herontwikkeling tot warm thuis, wordt een nieuw hoofdstuk ingeluid voor het rijksmonument.

Het voormalig theater aan de Nieuwstraat is door de gemeente verkocht aan Scala Projects dat het pand zal herontwikkelen tot woon-zorgcomplex. Daarvoor werkt het nauw samen met Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Nieuwe vestigingen

Herbergier Oss

In Oss wordt op de plaats waar nu Bakkerij Strik is gevestigd een nieuwe Herbergier ontwikkelt. Daarmee opent in Oss een warm thuis waar ouderen met dementie vanaf 2024 kunnen wonen.

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht! Naast deze overnamehuizen zoeken wij ook zorgondernemers die een nieuwe Herbergier willen opstarten.

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’.

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is!

Inschrijven