Beschikbare vestigingen

Ter overname

Hetty en Louis van der Burgt hebben de afgelopen acht jaar met veel toewijding gezorgd voor hun bewoners met dementie. In verband met gezondheidsproblemen vinden ze het tijd om te stoppen met hun geliefde Herbergier in Blerick. “We waren het liefst nog tien jaar doorgegaan, maar het zorgondernemerschap is echt een ‘way of life’. Het is alles of niets.”

Nieuwe vestigingen

Herbergiers Lage Vuursche

In Lage Vuursche wordt de Sint Elisabethkapel omgetoverd tot twee Herbergiers. Met de herontwikkeling tot warm thuis voor ouderen met dementie begint een nieuw hoofdstuk voor het voormalige katholieke klooster

Herbergier Leimuiden

Een voormalige basisschool wordt getransformeerd tot een warm thuis in Leimuiden (Zuid-Holland). De bouw begint laatste kwartaal 2022. De oplevering vindt naar verwachting 2023 plaats. Gezocht! Een ondernemend stel om deze Herbergier van de grond op te bouwen.

Herbergier Vught

In Vught wordt een prachtig rijksmonument omgetoverd tot twee Herbergiers. Het monument is gelegen op zorgpark Voorburg. De oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. Gezocht! Nog een koppel om een van de twee Herbergiers op de kaart te zetten in Noord-Brabant.

Herbergier Almelo, eigen Herbergier starten, Herbergier starten, Gastenhuis zorgpionier, zorgboerderij dementie starten,,

De voormalige Acaciaschool wordt omgetoverd tot een warm thuis voor 16 mensen met dementie. Vanuit Herbergier Almelo zijn de toekomstige bewoners binnen enkele minuten in de stadskern of omringd door de natuur. 

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden