Beschikbare vestigingen

Ter overname

Herbergier Heythuysen

Marjo en Hans Swinkels runnen Herbergier Heythuysen in Limburg. Op deze bijzondere locatie – een voormalige basisschool, omringd door groen – wonen zij samen met 16 ouderen met geheugenproblemen. Ze zijn op zoek naar een nieuw enthousiast koppel die hun bewoners een liefdevol thuis bieden. Marjo: ‘Het is geweldig om op deze kleinschalige manier zorg te verlenen: je krijgt er zo ontzettend veel voor terug.’

Herbergier Ede

Voordat ze in 2012 de sleutel van de Herbergier Ede kregen, werkte Cor al ruim 45 jaar in de zorg. Van ziekenverzorging tot psychiatrie: veel onderdelen binnen het ggz-domein had hij gezien. En nu, sinds zijn breuk met Emma, runt hij de Herbergier tijdelijk in z’n eentje.

Herbergier Gees

In 2010 openden Monique en Ike Vastenhoud hun eigen Herbergier in Gees. Na bijna 13 jaar liefdevolle zorg te hebben gegeven aan hun 16 bewoners met dementie, zijn ze op zoek naar een gepassioneerd ondernemersstel dat hun prachtige Herbergier van hen overneemt.

Herbergier Velp

Hélène en Bram van Rijswijk zijn een uniek Herbergierskoppel: zij zit al haar hele leven in de zorg, hij in de techniek. In het Gelderse Velp zorgen zij sinds 2019 voor ouderen met geheugenproblemen. Als zorgondernemers wonen ze samen met hun 17 bewoners in hun Herbergier. Na vier indrukwekkende jaren in de dementiezorg zijn Bram en Hélène op zoek naar twee enthousiaste opvolgers.

Herbergier Oldeberkoop

Na meer dan tien jaar warme zorg voor hun 17 bewoners met dementie, nemen de zorgondernemers van Herbergier Oldeberkoop volgend jaar afscheid. Bert Boer en Albert Kwakman gaan op zoek naar een nieuw koppel dat in hun Herbergier in Friesland komt wonen en werken. ‘We zoeken bevlogen, gastvrije mensen, die het welzijn van onze bewoners altijd op de eerste plaats zetten.’

Nieuwe vestiging

Herbergier Schiedam

De Herbergier groeit. In het centrum van Schiedam wordt voormalig Diaconiehuis en theater De Teerstoof komend jaar omgetoverd tot Herbergier Schiedam. Met deze herontwikkeling tot warm thuis, wordt een nieuw hoofdstuk ingeluid voor het rijksmonument. Het voormalig theater aan de Nieuwstraat is door de gemeente verkocht aan Scala Projects dat het pand zal herontwikkelen tot woon-zorgcomplex. Daarvoor werkt het nauw samen met Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Nieuwe vestigingen

Herbergier Oss

In Oss wordt op de plaats waar nu Bakkerij Strik is gevestigd een nieuwe Herbergier ontwikkelt. Daarmee opent in Oss een warm thuis waar ouderen met dementie vanaf 2024 kunnen wonen.

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht! Naast deze overnamehuizen zoeken wij ook zorgondernemers die een nieuwe Herbergier willen opstarten.

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’.

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is!

Inschrijven