Beschikbare vestigingen

Ter overname

Arnhem Herbergier

Herbergier Arnhem heeft een rijke historie. Het was in 2007 de eerste Herbergier van Nederland en is in 2013 van vader op zoon overgegaan. Ondanks de centrale ligging, is de straat zelf heerlijk rustig. Binnen vijf minuten ben je met de bewoners in het centrum. De natuur is om de hoek: de Veluwe, stadstuinen in het Spijkerkwartier en park Sonsbeek zijn allemaal goed bereikbaar.

herbergier webinar, zorgondernemer worden, gastenhuis starten, herbergier starten, zorgboerderij starten.

Herbergier Heythuysen is sinds 2014 een warm en geborgen thuis waar wordt genoten van de dagelijkse dingen. De voormalige basisschool met royale parktuin is op loopafstand van het levendige kerkdorp Heythuysen en op steenworp afstand van de natuur.

Nieuwe vestigingen

In het centrum van Schiedam wordt voormalig theater De Teerstoof omgetoverd tot Herbergier Schiedam. De oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. De zoektocht naar een enthousiast stel zorgondernemers is geopend.

Herbergier Almelo, eigen Herbergier starten, Herbergier starten, Gastenhuis zorgpionier, zorgboerderij dementie starten,,

De 45ste Herbergier van Nederland opent de deuren in Almelo. De voormalige Acaciaschool wordt omgetoverd tot een warm thuis voor 16 mensen met dementie. Vanuit Herbergier Almelo zijn de toekomstige bewoners binnen enkele minuten in de stadskern of omringd door de natuur. 

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden