Beschikbare vestigingen

Ter overname

Herbergier Nieuw-Vennep

Herbergier Nieuw-Vennep zal in 2022 aan een nieuw hoofdstuk beginnen. De huidige zorgondernemer, Resi Buijs, heeft haar zoektocht geopend naar een koppel met een groot zorghart om haar bijzondere werk voort te zetten. De Herbergier is gevestigd in een imposante stolpboerderij genaamd Margaretha’s Hoeve.

Herbergier Beneden-Leeuwen

Herbergier Beneden-Leeuwen is gevestigd in een sfeervolle voormalige herenboerderij in de provincie Gelderland. Het pand  heeft een ruime tuin en de gezellige dorpskern is op loopafstand. Het is een sfeervol, statig en vriendelijk pand, waar 17 ouderen met dementie kunnen neerstrijken.

Arnhem Herbergier

Herbergier Arnhem heeft een rijke historie. Het was in 2007 de eerste Herbergier van Nederland en is in 2013 van vader op zoon overgegaan. Ondanks de centrale ligging, is de straat zelf heerlijk rustig. Binnen vijf minuten ben je met de bewoners in het centrum. De natuur is om de hoek: de Veluwe, stadstuinen in het Spijkerkwartier en park Sonsbeek zijn allemaal goed bereikbaar.

Nieuwe vestigingen

Herbergier Leimuiden

Een voormalige basisschool wordt getransformeerd tot een warm thuis in Leimuiden (Zuid-Holland). De bouw begint januari 2022. De oplevering vindt naar verwachting medio 2023 plaats. Gezocht! Een ondernemend stel om deze Herbergier van de grond op te bouwen.

Herbergier Vught

In Vught wordt een prachtig rijksmonument omgetoverd tot twee Herbergiers. Het monument is gelegen op zorgpark Voorburg. De oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. Gezocht! Twee koppels om deze Herbergiers op de kaart te zetten in Noord-Brabant.

Herbergier Schiedam

In het centrum van Schiedam wordt voormalig theater De Teerstoof omgetoverd tot Herbergier Schiedam. De oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. De zoektocht naar een enthousiast stel zorgondernemers is geopend.

Herbergier Almelo, eigen Herbergier starten, Herbergier starten, Gastenhuis zorgpionier, zorgboerderij dementie starten,,

De voormalige Acaciaschool wordt omgetoverd tot een warm thuis voor 16 mensen met dementie. Vanuit Herbergier Almelo zijn de toekomstige bewoners binnen enkele minuten in de stadskern of omringd door de natuur. 

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden