Beschikbare vestigingen

Nieuwe vestiging

Herbergier Oss

In Oss wordt op de plaats waar nu Bakkerij Strik is gevestigd een nieuwe Herbergier ontwikkelt. Daarmee opent in Oss een warm thuis waar ouderen met dementie vanaf eind 2024 kunnen wonen.

Ter overname

Herbergier Arnhem

In 2013 namen Arjen en Nina Koenen de Herbergier van Arjens vader Adriaan en zijn vrouw Gherina over: de eerste kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie van het land. Het echtpaar woont en werkt inmiddels ruim tien jaar in het voormalige koetshuis in het Spijkerkwartier in Arnhem, dat werd omgebouwd tot woon-zorgcomplex voor zeventien mensen met geheugenproblemen. Voor Nina en Arjen is de tijd aangebroken om iets anders te gaan doen. Daarom zijn ze op zoek naar twee gepassioneerde zorgondernemers om het roer over te nemen.

Herbergier Ede

Voordat ze in 2012 de sleutel van de Herbergier Ede kregen, werkte Cor al ruim 45 jaar in de zorg. Van ziekenverzorging tot psychiatrie: veel onderdelen binnen het ggz-domein had hij gezien. En nu, sinds zijn breuk met Emma, runt hij de Herbergier tijdelijk in z’n eentje.

Herbergier Velp

Hélène en Bram van Rijswijk zijn een uniek Herbergierskoppel: zij zit al haar hele leven in de zorg, hij werkte voorheen in de techniek. In het Gelderse Velp zorgen zij sinds 2019 voor ouderen met geheugenproblemen. Als zorgondernemers wonen ze samen met hun 17 bewoners in hun Herbergier. Na vier indrukwekkende jaren in de dementiezorg zijn Bram en Hélène op zoek naar twee enthousiaste opvolgers.

Herbergier Oldeberkoop

Na meer dan tien jaar warme zorg voor hun 17 bewoners met dementie, nemen de zorgondernemers van Herbergier Oldeberkoop volgend jaar afscheid. Bert Boer en Albert Kwakman gaan op zoek naar een nieuw koppel dat in hun Herbergier in Friesland komt wonen en werken. ‘We zoeken bevlogen, gastvrije mensen, die het welzijn van onze bewoners altijd op de eerste plaats zetten.’

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht! Naast deze overnamehuizen zoeken wij ook zorgondernemers die een nieuwe Herbergier willen opstarten.

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’.

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is!

Inschrijven