Helpende niv 2 ( plus)

Helpende niv 2 ( plus)

Gevonden! De baan waarvan jij nog niet wist dat je hem zocht…

 

Wat ga jij doen?

 

In deze functie lever jij direct zorg aan onze bewoners.  Je ondersteunt de bewoners bij zijn of haar keuzes en samen met je collega’s maak je er iedere dag weer wat bijzonders van. Daar waar nodig verstrek je medicatie  als helpende niveau 2 plus en help je bij de ADL vanuit je kennis en ervaring.  Indien nodig ondersteun je bij het koken, de was doen enz.

 

Werken in Herbergier Boxtel

 

 

Herbergier Boxtel ligt aan de rand van het centrum, maar weer centraal ten opzichten van alle voorzieningen. Herbergier Boxtel bestaat nu ruim 8 jaar en zit in het voormalig kantoorpand van Stichting Joost. Binnen in het pand zijn  16  zeer ruime appartementen en is er 1 logeerkamer aanwezig met ieder een eigen sanitaire voorziening. De woon/leefkeuken is ons hart van het pand, waar de gehele dag door van alles gebeurt.

Binnen Herbergier Boxtel werkt een team van 27 enthousiaste medewerkers. Wij als ondernemers wonen zelf ook in de Herbergier, wat resulteert in echt laagdrempelige contact met je leidinggevende. Iedereen voelt zich bij ons thuis. Wij zijn 1 groot gezin met elkaar waar iedere dag weer “gewoon” bijzonder is.

 

Dit bieden we jou

 

  • Goede balans tussen werk en privé;
  • Een fijne werkomgeving waarin je echt de tijd kunt nemen voor het welzijn van de bewoners;
  • Ruimte om naast je collega’s ook jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een team van in totaal 27 enthousiaste collega’s die gráág ook willen leren;
  • Korte lijnen met de zorgondernemers.
  • Een salaris conform CAO VVT, afhankelijk van jouw werkervaring. ( fwg 30 )
  • Mogelijkheden tot opleiding verzorgende IG

 

Dit ben jij

Een warme en stralende helpende miv 2 ( plus)met een gezonde dosis humor. Jij staat
naast je collega’s en bent laagdrempelig benaderbaar.
Je bent positief ingesteld en houdt er van om mee te denken met de zorgondernemers en het team. Jij bent iemand die goed kan observeren, prioriteiten kan stellen en snel kan handelen indien nodig. Daarnaast ben je sociaal  en heb je een groot hart voor ouderen met een vorm van geheugenproblemen/ dementie.

 

Bel of app voor meer informatie


Meer weten? Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar Harold Koerntjes, zorgondernemer van de Herbergier. Hij vertelt je graag meer over het team, het huis, de bewoners én het werken in een Herbergier. Telefoon: 06- 43107561 zeven dagen in de week laagdrempelig bereikbaar. 
 

Een dagje meelopen? Van harte welkom!


Sfeer proeven en kijken of het echt zo fijn werken is als we zeggen. Je bent welkom om een dag(deel) mee te lopen. Dan ervaar jezelf hoe prettig het is om bij ons te werken. Ook hiervoor kan je bellen of appen met Harold.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.