•  
  •  

Herbergier Boxtel

 

Samen met ons team zorgen we voor een leefomgeving waarin huiselijkheid, herkenbaarheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van onze gasten die zelf de dag kunnen indelen en niet afhankelijk zijn van regels en routines. De inzet zal zijn om het beste uit iedere dag te halen. 

De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg en dienstverlening zo bijzonder.

De ondernemers

Wij zijn Harold en Susan Koerntjes en per 1 september de trotse zorgondernemers van Herbergier Boxtel. Met passie en aandacht gaan wij ons inzetten voor alle gasten die wonen in Herbergier Boxtel.

Herbergier Boxtel

Baroniestraat 54
5281 JG Boxtel
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
0411-745042

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.