•  
  •  

 

Samen met ons team zorgen we voor een leefomgeving waarin huiselijkheid, herkenbaarheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van onze gasten die zelf de dag kunnen indelen en niet afhankelijk zijn van regels en routines. De inzet zal zijn om het beste uit iedere dag te halen. 

De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg en dienstverlening zo bijzonder.

De ondernemers 
Judith is verpleegkundige en heeft ruime ervaring opgedaan in de intramurale en extramurale zorgverlening in de afgelopen 30 jaar. De afgelopen jaren werkzaam geweest als pijnconsulent in het ziekenhuis en naast verpleegkundige is zij ook sociale wetenschapper.  Peter is psychiatrisch verpleegkundige en heeft veel ervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers. Werkt ook 30 jaar in het veld en heeft verschillende functies bekleed. De laatste 15 jaar is Peter werkzaam geweest in de ouderenzorg. Wij zijn beiden BIG geregistreerd. De inzet is om van elke dag iets bijzonders te maken. We hebben tijd om leuke activiteiten te ondernemen. We gaan bv elke vrijdag naar de markt en drinken een kop koffie in het dorp. Er is tijd en ruimte om te wandelen of om een spelletje te doen. Wijzelf, Judith en Peter, wonen en werken in onze Herbergier waardoor de bewoners ons goed leren kennen en daadoor een band kunnen opbouwen.

Herbergier Boxtel

Baroniestraat 54
5281 JG Boxtel
Nederland
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
0411-745042

Publicaties

We geven u graag een kijkje in ons kwaliteitsverslag. Om het document te lezenklikt u h...

Aanmelden

Het is belangrijk dat een nieuwe gast in een groep past. Daarom werken wij niet met traditionele wachtlijsten, maar met een interesselijst. ...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.