•  
  •  

Herbergier Boxtel

 

Samen met ons team zorgen we voor een leefomgeving waarin huiselijkheid, herkenbaarheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van onze gasten die zelf de dag kunnen indelen en niet afhankelijk zijn van regels en routines. De inzet zal zijn om het beste uit iedere dag te halen. 

De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg en dienstverlening zo bijzonder.


De Herbergier ligt tegen de rand van het bruisende centrum in Boxtel. Op loopafstand zijn de winkels, zoals bakker, bloemist en andere winkels. Herbergier Boxtel is ook makkelijk te bereiken met het OV en op loopafstand zit het treinstation.

In het hart van het pand is een grote eet-, leef keuken, met aangrenzend een ruime zit-, woonkamer. Er zijn 16 appartementen en 1 logeerkamer. Alle appartementen zijn anders qua vorm/ ruimte en hebben allen een prive badkamer. Hierdoor kan ieder appartement naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. De kamers variëren van 32 tot 55 m2 en sommige  zijn ook geschikt voor (echt)paren. 

 

 

zorgondernemers
De ondernemers

Wij zijn Harold en Susan Koerntjes en de trotse zorgondernemers van Herbergier Boxtel. Met passie en aandacht zetten wij ons in voor alle gasten die wonen in Herbergier Boxtel.

Herbergier Boxtel

Baroniestraat 54
5281 JG Boxtel
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
0411-745042

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.