vakantie/ bijbaantje

Ben jij op zoek naar het leukste vakantie/ bijbaantje?  Dan heb je deze nu gevonden.

 

Voor Herbergier Boxtel zijn wij op zoek naar jongeren vanaf 17 jaar, die een vakantiebaantje zoeken en of bijbaantje.

 

Waar kom je te werken?

Herbergier Boxtel is een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met geheugen problemen die niet meer zelf thuis kunnen wonen. Er wonen in totaal 18 bewoners in 16 appartementen en 1 logeerkamer. Overdag verblijven de meeste bewoners in de ruime centrale eetkeuken, maar sommige verblijven ook op hun eigen appartement.

 

Wat ga je doen?

Vanaf 9 uur in de ochtend starten onze “blinkende dames” met de huishoudelijke taken. Hierbij moeten de appartementen gereinigd worden en de algemene ruimtes. Daarbij werkt de ene "blinkende dame" tot 14 uur een de andere  tot 15 uur. Tijdens de werkzaamheden maak je een praatje met de bewoners en soms doe je mee met een activiteit. Op verzoek ondersteun je bij de lunch. Daarbij eet je zelf ook gezellig mee. Indien je interesse heb in een bijbaantje in de avond, ondersteun je bij het diner, eten koken, de vaat opruimen, maar ook bij een spelletje of een activiteit met een bewoner.

 

Wat kun jij ?

Jij bent een spontane  jongere vanaf 17 jaar die graag de handen uit de mouwen steekt. Je brengt humor mee en bent bereid om ongeveer 24 uur te werken per week. Je vindt het niet vervelend, om om te gaan met  oudere bewoners die geheugen problemen hebben. Je bent in het bezit van een geldige ID kaart. Een blinkende heer is ook zeer welkom

 

Wat bieden wij?

De leukste werk plek die je maar in Boxtel kunt bedenken. Een leuk team om mee samen te werken en eigenaren die laagdrempelig benaderbaar zijn. Je krijgt een salaris passend bij je leeftijd en ervaring. Indien je in de avond of het weekend werk krijg je nog een extra toelage. Ook krijg je nog vakantiegeld, eindejaarsuitkering en vakantie uren ( kun je vrij zijn en wordt het toch doorbetaald 😊). Verder heb je inspraak in wanneer je wel of niet kunt werken.

 

Lijkt je dit leuk?

Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op met Harold Koerntjes. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06 43107561. Appen mag natuurlijk ook. Wil je eerst sfeer komen proeven mag dit natuurlijk ook.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.