Verzorgende 3 (IG) - Herbergier Heythuysen

Heb jij een hart voor mensen met geheugenproblemen? Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Vind je het belangrijk om écht tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en heb je een diploma Verzorgende 3 (IG)? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm gevestigd in de monumentale voormalige lagere school in het hart van het dorp. Wij, Hans en Marjo, zijn de trotse eigenaren van deze Herbergier. Hier wonen we samen met 16 mensen die een vorm van dementie hebben en daardoor niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, u, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie (16-24 uur per week) geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden.

Van een verzorgende 3 (IG) verwachten wij dat je:

 • Naast actuele kennis en ervaring binnen je vakgebied vooral iemand bent die contact maakt met bewoners en creatief is;
 • Je oog hebt voor de behoeften van mensen en hierop kunt inspelen;
 • Je een teamplayer bent en initiatief neemt wanneer de situatie hierom vraagt;
 • Verantwoordelijk bent voor de veilige uitvoering van ons medicatiebeleid en voor bepaalde verpleegtechnische handelingen;
 • Een actieve rol speelt bij het bedenken en begeleiden van activiteiten;
 • De bewoners ondersteunt bij het eten. Hiertoe eet je mee met de lunch en avondmaaltijd die binnen jouw dienst vallen;

Wat bieden we?

 • Een plek waar je écht de tijd kunt nemen voor onze bewoners
 • Korte lijnen op de werkvloer naar elkaar en naar ons als leidinggevende zorgondernemers
 • Samenwerken in een team van bevlogen medewerkers
 • Een functie van 16-24 uur per week
 • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden afgeleid van de CAO VVT.

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden (verzorgenden, verpleegkundigen, medewerkers huishouding/huiskamer) ontstaat een gemêleerd gezelschap. Vertrouwen op elkaars kwaliteiten en sterke kanten, het van elkaar leren en elkaar versterken, staat binnen ons team voorop.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.herbergier.nl/heythuysen of telefonisch contact opnemen met Marjo Swinkels via 06-83939134.

Voor een sfeerimpressie van onze Herbergier, bekijk dan ook onze Facebook-pagina: Herbergier Heythuysen!

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.