•  

Herbergier Heythuysen is gevestigd in de voormalige basisschool de Beukenhof gelegen aan de Notaris Ruttenlaan 19 in Heythuysen. Herbergier Heythuysen ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van het prachtige kerkdorp Heythuysen in Limburg. 

In een Herbergier hebben we het niet over bewoners maar over gasten omdat het past bij het begrip herbergier. Een herberg is van oudsher een gelegenheid waar men kon eten, drinken en overnachten. Tegenwoordig kennen we het begrip herberg niet meer zo, maar praten we over een hotel of pension. Vandaar dat wij het gepast vinden om over gasten te spreken. Binnen een Herbergier doen wij er alles aan om het leven van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. 
De gasten van Herbergier Heythuysen zijn mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en 7 x 24 uur begeleiding nodig hebben. We gaan uit van hun mogelijkheden en passen ons aan, aan de levensbehoeften van onze gasten. Wij stimuleren hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en om mee te doen aan de dagelijkse activiteiten binnen onze Herbergier. Hun familie kan dagelijks binnenlopen wanneer ze dat maar willen en wordt betrokken in de gewenste begeleiding van onze gasten.

Indeling

Onze Herbergier heeft 15 kamers, een logeerkamer, een ruime gemeenschappelijke woonkamer en een woongedeelte voor de zorgondernemers. De voormalige ruime speelplaats is omgevormd tot een gezellige tuin met terras waar men kan genieten van het buitenleven. Het sociale leven van onze gasten speelt zich volop af in en rondom de Herbergier.

Kamers

Elke gast heeft een eigen kamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. De Herbergier is volledig rolstoeltoegankelijk en is voorzien van een lift. Hiermee kan de 1e en 2e etage bereikt worden. De kamers variëren van 33 tot 51m² en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet. Op de benedenverdieping bevinden zich 5 kamers, de ruime algemene woonkamer met keuken en in het linker gedeelte de woning van de zorgondernemers. Op de 1e verdieping bevinden zich 8 kamers, en op de 2e verdieping nog eens 2 kamers en de logeerkamer. 

Iedereen die meer wil weten over het wonen in onze Herbergier is van harte welkom.

De ondernemers 
Wij zijn Carla Posthumus en Wim Klaessen en hebben de nodige ervaring in de zorg. Carla is geriatrisch verpleegkundige en werkt al ruim dertig jaar in de zorg. Wim is verpleegkundige maar werkt al 20 jaar als leidinggevende in de zorg. Wijzelf wonen ook in de Herbergier, zodoende zijn we heel goed op de hoogte hoe het met de gasten gaat en zijn wij een vast aanspreekpunt voor familieleden of wettelijk vertegenwoordigers.

Herbergier Heythuysen

Notaris Ruttenlaan 19
6093 CP Heythuysen
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
06-81351602

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.