•  

Herbergier Heythuysen

Herbergier Heythuysen is gevestigd in de voormalige basisschool de Beukenhof, gelegen aan de Notaris Ruttenlaan 19 in Heythuysen, en ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van het prachtige kerkdorp Heythuysen in Limburg. Binnen onze Herbergier doen wij er alles aan om het leven van de bewoners, die 24/7 begeleiding nodig hebben zo aangenaam mogelijk te maken. De bewoners van Herbergier Heythuysen zijn mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We gaan uit van hun mogelijkheden en passen ons aan, aan de levensbehoeften van onze bewoners. Wij stimuleren hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en om mee te doen aan de dagelijkse activiteiten binnen onze Herbergier. Hun familie kan binnenlopen wanneer ze dat willen en wordt betrokken in de gewenste begeleiding van onze bewoners.

Telefoon: 06-83939134

Email: marjo@heythuysen.herbergier.nl

Indeling

Het sociale leven van onze bewoners speelt zich volop af in en rondom de Herbergier. Onze Herbergier heeft 15 kamers voor bewoners, een logeerkamer, een ruime gemeenschappelijke woonkamer en een woongedeelte voor de zorgondernemers. De voormalige ruime speelplaats is omgevormd tot een gezellige tuin met terras waar onze bewoners genieten van het buitenleven.

Kamers

Elke bewoner heeft een eigen kamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. De Herbergier is volledig rolstoeltoegankelijk en is voorzien van een lift. Hiermee kan de 1e en 2e etage bereikt worden. De kamers variëren van 33 tot 51m² en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet. Op de benedenverdieping bevinden zich 5 kamers, de ruime algemene woonkamer met keuken en in het linker gedeelte de woning van de zorgondernemers. Op de 1e verdieping bevinden zich 8 kamers, en op de 2e verdieping nog eens 2 kamers en de logeerkamer.

Vacatures

Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega! 

HM
De ondernemers

Wij zijn Marjo en Hans Swinkels en wij zijn de trotse eigenaren van Herbergier Heythuysen. Samen met onze betrokken medewerkers bieden wij onze bewoners een fijn thuis met échte aandacht en liefdevolle zorg. Marjo is BIG-geregistreerd verpleegkundige met jarenlange ervaring als leidinggevende in de zorg. Samen met Hans, die veel ervaring heeft in gebouwenbeheer en het runnen van een eigen bedrijf, vormt dit de perfecte combinatie. Voor iedereen die nader kennis wil maken met ons of meer informatie wil, staat de koffie altijd klaar.

Herbergier Heythuysen

Notaris Ruttenlaan 19
6093 CP Heythuysen
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu