Helpende niveau 1, 2 en 2+ (16-24 uur)

Heb jij een warm hart voor ouderen en wil jij oprechte aandacht geven aan jouw bewoners? Dan is Herbergier Klooster Lage Vuursche dé plek voor jouw volgende uitdaging!

Wij zijn een startende Herbergier en wij zijn op dit moment volop bezig ons team van zorg professionals samen te stellen. Wij zijn dan ook op zoek naar Helpenden niveau 1, 2 en 2+ voor de dag- en de avonddiensten. Vaste dagen zijn bespreekbaar!

Herbergier Klooster Lage Vuursche huist in een prachtig voormalig klooster in een bosrijke omgeving. Met onze Herbergier willen wij een warm en veilig thuis bieden aan 16 mensen met geheugen problemen als thuis wonen niet meer vanzelfsprekend is. Onze visie is dat iedereen vanuit haar of zijn eigen unieke levenservaring een zinvolle invulling van de dag verdient. Dit doen we door de bewoners een zo gewoon mogelijke dag aan te bieden, met passende begeleiding. Uiteraard doen we dat samen met onze zorgvuldig uitgekozen medewerkers én met de naaste familie van de bewoners. Graag geven we extra aandacht aan zelfexpressie in de vorm van bijvoorbeeld schilderen, muziek, zingen en dans. We hebben in onze Herbergier een huishond en in de toekomst wellicht enkele dieren op het erf. Want een dier geeft plezier!

Dit zien we graag in jou:

 • Je bent in het bezit van een Helpende Zorg en Welzijn niveau 1, 2 of 2+ of andere aantoonbare kwaliteiten.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen.
 • Je onderschrijft onze visie.
 • Je focus ligt bij het welzijn van de bewoners.
 • Je werkt graag samen in een team.
 • Je bent bereid om dag- en avonddiensten te werken, vaste dagen is bespreekbaar.

Soms kan je functie als helpende ook inhouden dat je met je bewoner op pad gaat, leuke activiteiten bedenkt of huishoudelijke taken uitvoert. Hoe dan ook: als helpende zorg jij voor een veilige, opgeruimde en gezellige leefomgeving

Wat bieden we jou?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Beloning conform CAO
 • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
 • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum beperkt zijn.
 • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg, begeleiding en welzijn van onze bewoners.

We zijn ons bewust van onze mooie maar wat afgelegen locatie. Wij zijn bereid om mee te denken in de mogelijkheden voor wat betreft woonwerk verkeer.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten of je direct aanmelden? Neem dan contact op met Leanne van den Berg, 06-45338912, info@kloosterlagevuursche.herbergier.nl

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.