•  
  •  

Herbergier Klooster Lage Vuursche

Begin 2024 verwachten wij, Leanne en Tjerk-Peter onze nieuwe Herbergier in Lage Vuursche te mogen openen.

Een warm thuis

Met onze herbergier willen wij een warm en veilig thuis bieden aan mensen met geheugen problemen als thuis wonen niet meer vanzelfsprekend is. Onze visie is dat iedereen vanuit haar of zijn eigen unieke levenservaring een zinvolle invulling van de dag verdient. Dit doen we door de bewoners een zo gewoon mogelijke dag te geven, met passende begeleiding. Uiteraard doen we dat samen met onze zorgvuldig uitgekozen medewerkers én met de naaste familie van de bewoners. Graag geven we extra aandacht voor zelfexpressie in de vorm van bijvoorbeeld schilderen, muziek, zingen en dans. We hebben een huishond en later wellicht enkele dieren op het erf (kippen, geitjes, konijnen). Want een dier geeft plezier!

Een pand met historie

Onze Herbergier in Lage Vuursche is een voormalig klooster van de congregatie van onze lieve vrouw uit Amersfoort. Onderdeel van het klooster is de st Elisabeth kapel. Het gebouw is in 1927 gebouwd en heeft verschillende functies gehad. Sinds 1993 was het onderdeel van het verpleeghuis st Elisabeth. Het heeft een tijdje leeggestaan en wordt nu omgebouwd tot twee herbergiers waaronder de onze. Vandaar de naam Herbergier Klooster Lage Vuursche. Op dit moment wordt het pand grondig gerenoveerd en uitgebreid om straks in al onze behoeften te kunnen voorzien.

De weg naar de opening van onze Herbergier kunt u volgen via Facebook of Instagram.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze Herbergier, stuur dan een mail naar info@kloosterlagevuursche.herbergier.nl. We helpen u graag verder!

Zorgondernemers Leanne en Tjerk-peter van den Berg
De ondernemers

Wij zijn Leanne van den Berg, en Tjerk-peter van den Berg. Leanne werkt inmiddels 30 jaar in de zorg, en is een echte bruggenbouwer en teamleider. Tjerk-peter heeft een achtergrond in consulting en projectmanagement. Als zorgondernemers van een Herbergier komt voor ons een wens uit om een groter en direct zichtbare impact en maatschappelijke betrokkenheid in ons werkzame leven te zien. Het kleinschalige karakter van onze zorgonderneming biedt een zeer persoonlijk en direct contact met ons team, bewoners en hun naasten.  Hierdoor blijft de mens centraal staan, en niet de organisatie.

Herbergier Klooster Lage Vuursche

Kloosterlaan 29B
3749 AJ Lage Vuursche
Utrecht
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
06 453 38 912

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.