Stageplek in de zorg

Stageplek in de zorg

Ben jij die leerling die samen met ons het verschil wil maken voor onze bewoners? Als leerling op de BOL-route krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een warme en gezellige omgeving. Naast de zorgmomenten is er tijd en ruimte om leuke en leerzame activiteiten te ondernemen met onze bewoners. Denk hierbij aan het maken van een wandeling, het deelnemen aan knutselactiviteiten, of gewoonweg gezellig een praatje maken.

Herbergier Piershil is een prachtige thuisbasis voor mensen met dementie die niet langer zelfstandig kunnen wonen. Als leerling Helpende Zorg en Welzijn krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de zorg voor deze specifieke doelgroep. We volgen het ritme en de gewoontes van onze bewoners en proberen zo min mogelijk administratieve taken te verrichten, zodat er meer tijd is voor persoonlijke aandacht en zorg.

Als zorgondernemers van Herbergier Piershil zijn we zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn we nauw betrokken bij het welzijn van onze bewoners. We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige leerling die ons team wil komen versterken voor 24 uur per week.

Ben jij die leerling?

  • Die een voorliefde heeft om zich in te zetten voor mensen met dementie.
  • Die rust en tijd wil nemen voor onze bewoners.
  • Die openstaat voor een andere benadering van zorg.
  • Die bezig is met een opleiding in de zorg en een leuke stage plek zoekt.

Dan zoeken we jou! Maar wat mag je dan van ons verwachten?

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitdagende stageplek voor 24 uur per week.
  • Een prettige leeromgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een stageplek binnen de zorg waarbij je praktijkervaring kunt opdoen met de doelgroep dementie, en waar administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Een stageplek waar je de tijd krijgt om te leren en te groeien in het bieden van zorg, begeleiding en welzijn aan onze bewoners.

Wil je meer weten of je aanmelden? Ben je geïnteresseerd in deze stageplek als leerling Helpende Zorg en Welzijn bij Herbergier Piershil? Neem dan contact op met Matthijs Bakker via telefoonnummer 0186840184 of stuur een e-mail naar info@piershil.herbergier.nl.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.