•  

De zorgondernemers Nanja en Matthijs Bakker heten u van harte welkom op deze site.

Onze Herbergier 'staat' op het eiland De Hoeksche Waard, in de dorpskern van Piershil dat valt onder de gemeente Korendijk, op nog geen half uur rijden van Rotterdam. Het pand heeft de status monument boerenhuis.

Gasten

Onze gasten hebben geheugenproblemen. Dit geeft belemmeringen in het dagelijks functioneren en maakt dat de gasten niet langer zelfstandig kunnen wonen. In onze woonvorm proberen we deze overgang van leefsituatie zo comfortabel mogelijk te maken en te laten aansluiten op de 'vroegere'. Wat hierbij helpend kan zijn, is de betrokkenheid van partner, (klein)kinderen en andere familieleden. De dag van vandaag staat centraal. We luisteren naar elkaar en ontdekken iedere dag weer wie onze gasten zijn en waar de waarde in het leven zich bevindt. Waar zit de pijn en waar zit de vreugde en wat kan daar bij helpen? Wij bieden geen standaard hulp voor iedereen maar richten ons op de unieke persoon. Zoals bij alle Herbergiers in Nederland is de open deur kenmerkend.     

Indeling

Herbergier Piershil telt 15 kamers, variërend in grootte van 27 m2 tot 53 m2. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamer kan naar eigen smaak worden ingericht. Op de begane grond bevinden zich vier kamers, de gezamenlijke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn zeven kamers en op de derde verdieping vier. De Herbergier is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een lift.

De ondernemers 
Nanja en Matthijs Bakker

Herbergier Piershil

Voorstraat 20/20a
3265 BV Piershil
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0651765553
piershil@herbergier.nl
Vestigingen

Hugo Borst op bezoek bij Herbergier Piershil

In juni 2016 was Hugo Borst op visite in Herbergier Piershil, waar hij veel belangstelling toonde voor de visie en werkwijze van de zorg en...Lees meer

Herbergier Piershil

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.