Webinar dinsdagavond 27 augustus

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 16 mensen met dementie? En verlang jij naar een veelzijdig en betekenisvol leven waarbij je zelf de regie voert over de zorg? Dan kan dit een hele mooie kans zijn. Verspreid over heel Nederland zijn ruim 50 Herbergiers gevestigd - met nieuwe locaties in aanbouw - waarin zorgondernemers hun passie kunnen uitoefenen. Voor diverse huizen zoeken we nieuwe zorgondernemers die een eigen Herbergier willen runnen.

Wil jij meer weten over het leiden van een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie? Meld je dan nu aan voor het online webinar over het zorgondernemerschap dat plaatsvindt op dinsdagavond 27 augustus van 19:30-21:00: interactief en gemakkelijk vanuit huis te volgen. 

Zorgondernemer Elst

Zorgondernemer Herbergier Elst met twee bewoners

Programma

Om 19:30 uur start de online presentatie die wordt gegeven door Toon Biezenaar, expert werving & selectie en oud-ondernemerscoach. Hij vertelt je alles over de voordelen van ondernemen binnen een zorgfranchise en geeft je uitleg over het leiden van een Herbergier als zorgkoppel. Ook de zorgondernemers van Herbergier Scherpenzeel, Janco en Wilma Blonk, sluiten aan bij de webinar. Wat doe je wel en juist niet als zorgondernemers? Hoe werkt het wonen in óf bij je Herbergier? Hoe ziet je team van medewerkers en de bewonersgroep er uit en welke hulp & tools krijg je vanuit de franchisegever aangereikt? Toon geeft je samen met Janco en Wilma alle informatie die je nodig hebt om je een goed en concreet beeld te geven van de mogelijkheden.

Toon Biezenaar

Expert Werving & Selectie Toon Biezenaar 

Wie zijn jullie?

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 16-19 bewoners een zinvol leven bieden.

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan voor de online bijeenkomst op 27 augustus onderaan deze pagina. 

Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier ».

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!