Gezocht: verzorgende IG niveau 3

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij ècht tijd hebben voor jouw bewoners? Bij Herbergier Wognum werken we in een groter team, waardoor je die mogelijkheid daadwerkelijk hebt.

In Herbergier Wognum wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel als mogelijk hun eigen leven bepalen. Hier kan je als helpende en verzorgende het verschil maken.

Centraal in onze bedrijfsvoering staat dat er veel mogelijkheden zijn in tijd en ruimte om aandacht aan onze bewoners te geven. Daardoor ontstaat als vanzelf een lagere werkdruk voor onze medewerkers. Wij zorgen er elke dag voor dat ons team goed bezet is. Daarnaast zijn er altijd korte lijnen met de zorgondernemers, geen leidinggevende op afstand, maar als het nodig is staan wij naast jou op de werkvloer.

Als Medewerker Herbergier werk je samen in een team. Het team dat elke dienst voor onze bewoners klaar staat, bestaat per dienst uit 4 collega's, aangevuld met stagiairs en vrijwilligers. Het geven van warme zorg is voor elk van onze teamleden het uitgangspunt. Werken in een Herbergier is afwisselend en uitdagend, doordat je alles doet wat nodig is in alle voorkomende diensten:

 Verder bieden wij jou:

  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO-VVT, inclusief pensioenregeling bij PFZW;
  • Uitkering van een 13e maand en onregelmatigheidstoeslag;
  • Voldoende verlofuren om elk jaar bijna 7 weken vrij te nemen;
  • Studiekostenregeling;
  • Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, Verzorgende, Helpende of Huishoudelijke dienst, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als Helpende of verzorgende waar je wel daadwerkelijk tijd hebt voor de bewoners? En heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie en cv naar info@wognum.herbergier.nl

Op onze website www.herbergier.nl/wognum vindt je nog veel meer informatie over de Herbergier. Mocht je nog vragen hebben over de vacature of de Herbergier, neem dan telefonisch contact op met Natasja Boers via 0612966941.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.