•  
  •  

Herbergier Wognum is gevestigd in een klooster uit 1870. In dit prachtige pand bieden wij onderdak en verzorging aan mensen met geheugen problemen. Wij stimuleren bewoners om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Zo bieden wij alle ruimte om eventuele hobby’s uit te blijven oefenen en deel te nemen aan alledaagse huiselijke activiteiten. Regie over het eigen leven staat hierbij centraal. Op deze manier kunnen bewoners hun dag indelen naar wat ze willen en kunnen. 

Zestien unieke kamers!

In het klooster bevinden zich zestien ruime kamers met eigen badkamer. De authentieke details van het klooster, geven samen met het uitzicht elke kamer een uniek karakter. Er is een lift in het gebouw aanwezig, zodat alle kamers goed bereikbaar zijn. Naast de eigen kamer kunnen bewoners ook gebruik maken van de verschillende algemene ruimtes. Zo kunnen zij genieten van een kopje koffie in de gezellige woonkeuken. De maaltijden worden opgediend in de eetkamer die voldoende ruimte biedt, zodat ook familie zo nu en dan kan mee eten. Rust kan worden gevonden in de sfeervolle bibliotheek waar men bij de haard een boek kan lezen of heerlijk weg kan dromen. Voor degenen die van het buiten leven houden biedt de grote kloostertuin uitkomst, waar de appels en peren weelderig groeien. Kortom; voor ieder wat wils, niets moet en veel is mogelijk. Bijzonder toch?

De ondernemers 
Herbergier Wognum wordt geleid door zorgondernemers Marco Boers en Natasja Boers-Dam. Omdat zij zelf ook in de Herbergier wonen zijn zij altijd bereikbaar voor hun bewoners.

Herbergier Wognum

Kerkstraat 70
1687 AS Wognum
Nederland
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
0229-508684

Informatie, rondleiding of inschrijven?

Wanneer u zich wilt inschrijven voor een kamer in Herbergier Wognum, of u wilt een afspaak maken voor een rondleiding waarbij wij onze manier van...

Kwaliteit

Kwaliteitsplan, onderzoek en beoordeling:

Kwaliteit staat bij herbergier Wognum hoog in het vaandel. Goede kwaliteit van...

Inclusie- en exclusiecriteria

Bij de beoordeling of een Herbergier een passende woonplek is voor een gast maken de
zorgondernemers gebruik van inclusiecriteria en
...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.