•  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Arnhem

Welkom bij Herbergier Arnhem

Hier is het allemaal begonnen!

In 2007 opende Herbergier Arnhem haar deuren met als doel zorg, begeleiding en aandacht te bieden aan mensen die door hun vorm van dementie niet meer zelfstandig thuis konden wonen. Geen haast hebben en je niet laten leiden door allerlei randzaken, maar geborgenheid bieden op een plek waar je ertoe doet. Niet denken in beperkingen, maar door te denken in mogelijkheden.

Het naar uw zin hebben

In Herbergier Arnhem stimuleren wij onze gasten om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven en bieden we hun familie de mogelijkheid om hierbij betrokken te zijn. Herbergier Arnhem is een echte woonleefgemeenschap, waarin het draait om het dagelijkse leven. We genieten daar met z'n allen van. We dagen onze gasten uit om nieuwe dingen te leren, voor zichzelf op te komen en te doen wat ze zelf willen. Wij houden niet van beperkingen, waardoor onze gasten het gevoel krijgen niet volwaardig meer mee te tellen. Ondanks een geheugenprobleem proberen we de vrijheid om te kiezen zoveel als mogelijk bij de gast zelf te laten. Ook wanneer daar bepaalde risico's bij horen. Risico's waar we zeker rekening mee houden, maar ook accepteren omdat deze nu eenmaal bij het leven horen.

Familie en vrienden van harte welkom

Wij vinden het belangrijk dat u uw levensstijl zoveel als mogelijk op de oude voet kunt voortzetten. Daartoe behoort ook het contact met uw naasten en uw kennissenkring. Daarom staan de deuren van onze Herbergier ook open voor uw familie, vrienden en kennissen. Een hapje mee-eten of gezellig op de koffie komen? Geen enkel probleem!

HB Arnhem
De ondernemers

Wij zijn Arjen en Nina Koenen, sinds oktober 2013 de trotse zorgondernemers van Herbergier Arnhem. We hebben mogen leren van Adriaan en Gherina Koenen, de pioniers van de Herbergierformule. Samen met Hans van Putten hebben zij de basis gelegd voor deze fantastische Formule. Het is voor Arjen en Nina van het grootste belang dat elke gast zich gehoord en gezien voelt. De zorg voor onze gasten is daarom niet alleen afgestemd op de persoonlijke behoeftes, maar staat altijd in het teken van het welzijn van het individu en de groep. Tijd en aandacht is minimaal net zo belangrijk als het 'zorgen'. Dit kunnen wij niet zonder het fantastische team van medewerkers, die zich elke dag voor de volle 100% inzetten voor de gasten van Herbergier Arnhem. Arjen en Nina wonen samen met hun vier kinderen, Quinn, Mirle, Fedde en Tjalle in de Herbergier en zijn altijd bereikbaar voor de gasten van de Herbergier en hun vertegenwoordigers.

Herbergier Arnhem

Het Nieuwe Land 14
6828 DZ Arnhem
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl