•  

 

Welkom bij Herbergier Arnhem

In Herbergier Arnhem wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dementerende ouderen moeten serieus genomen worden, vinden wij, zoveel als mogelijk eigen beslissingen kunnen nemen en worden aangesproken op hun gedrag. Daarom bieden we onze gasten* de ruimte om zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past.   

Het naar uw zin hebben

In Herbergier Arnhem stimuleren wij onze gasten om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven en bieden we hun familie de mogelijkheid om hierbij betrokken te zijn. Ook stellen wij onze gasten in de gelegenheid om deel te nemen aan vertrouwde activiteiten, zoals het halen van de boodschappen, voorbereidingen in de keuken of het wassen en strijken van hun kleding. Herbergier Arnhem is een echte woonleefgemeenschap, waarin het draait om het dagelijkse leven. We genieten daar met z'n allen van. We dagen onze gasten uit om nieuwe dingen te leren, voor zichzelf op te komen en te doen wat ze zelf willen. Wij houden niet van beperkingen, waardoor onze gasten het gevoel krijgen niet volwaardig meer mee te tellen.

Familie en vrienden van harte welkom

Wij vinden het belangrijk dat u uw levensstijl zoveel als mogelijk op de oude voet kunt voortzetten. Daartoe behoort ook het contact met uw naasten en uw kennissenkring. Daarom staan de deuren van onze Herbergier ook open voor uw familie, vrienden en kennissen.

De ondernemers 
Arjen Koenen is verpleegkundige en getrouwd met Nina Koenen. Samen hebben ze 3 jaar lang gewerkt, geleerd en meegekeken in de Herbergier Arnhem, voordat ze het bedrijf in oktober 2013 overnamen van Adriaan en Gherina Koenen, de pioniers van de Herbergierformule. Het is voor Arjen en Nina van het grootste belang dat elke gast zich gehoord en gezien voelt. De zorg voor onze gasten is daarom niet alleen afgestemd op de persoonlijke behoeftes, maar staat altijd in het teken van het welzijn van het individu en de groep. Tijd en aandacht is minimaal net zo belangrijk als het 'zorgen'. Dit kunnen wij niet zonder het fantastische team van medewerkers, die zich elke dag voor de volle 100% inzetten voor de gasten van Herbergier Arnhem. Arjen en Nina wonen samen met hun vier kinderen, Quinn, Mirle, Fedde en Tjalle in de Herbergier.

Herbergier Arnhem

Het Nieuwe Land 14
6828 DZ Arnhem
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0263703727 of 06-41916019
arnhem@herbergier.nl

de medewerkers

Herbergier Arnhem heeft een zeer gevarieerd team van betrokken medewerkers. Het team bestaat uit mensen met en zonder zorgachtergrond.

Het...

Aanmelden

Aanmelden

Het is belangrijk dat een nieuwe gast in een groep past. Daarom werken wij niet met een traditionele wachtlijst, maar met een...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.