•  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Blerick

Sinds 1 maart 2023 zijn wij, Sandra Elbers en Nathalie Slegers, de nieuwe zorgondernemers van Herbergier Blerick. Als zorgverleners wonen wij samen met 17 bewoners met geheugenproblematiek in de Herbergier in Limburg.

Wonen in Herbergier Blerick

In de Herbergier wonen 17 mensen met geheugenproblemen, zoals dementie. Het is voor hen niet meer mogelijk om zelfstandig te wonen. Ze vinden in Herbergier Blerick een warm thuis, met een eigen appartement met een slaap-en woongedeelte en badkamer. De inwonende zorgondernemers en het team van medewerkers verlenen 24-uurszorg.

De zorgkosten voor de bewoners worden betaald uit het PGB. De verblijfskosten komen uit pensioen, AOW of eigen vermogen.

Meedoen in de samenleving

Mensen met geheugenproblemen kunnen vaak blijvend meedoen in onze maatschappij. Zij staan, net als ieder ander, heel gewoon in het leven. Wij willen dat ook deze mensen hun recht op geluk en plezier kunnen verzilveren.

In onze Herbergier zorgen we er daarom voor dat je je eigenheid mag en kan behouden en daar ondersteunen wij de bewoners in. Dat doen we door persoonlijk zorg en aandacht te bieden, gericht op het welzijn van de mens achter de ziekte. We bieden echte aandacht en oprechte interesse zodat onze zorg aansluit op de behoefte en wensen die elke individuele bewoner heeft.

Interesse om te wonen in deze Herbergier?

Vul het contactformulier in

Open het formulier
Zorgondernemers Herbergier Blerick
De ondernemers

Wij hebben allebei ruim 25 jaar werkervaring in de zorg. Sandra als projectmanager/verandermanager in de gehandicaptenzorg, en Nathalie voornamelijk als coördinator van zorg en coaching op de werkvloer. We hebben beide een passie voor de kwetsbare mens, en zien bijzondere en ingewikkelde zorg- en begeleidingsvragen als een uitdaging. We zetten ons graag in om onze bewoners in het leven te ondersteunen.

De visie van de Herbergier past bij onze eigen visie op goede zorg, en hoe die zorg er uit zou moeten zien. Want iedereen is bijzonder, of je nu jong, oud, heel gewoon of net even anders bent. Meedoen in de samenleving is voor ons allemaal belangrijk. Meedoen is een eigen plek hebben. Een plek met kansen en met steun van mensen die oprecht en betrokken zijn. Vanuit die missie bieden wij, samen met het team van medewerkers, de bewoners in Herbergier Blerick een onvoorwaardelijke plaats in de samenleving.

Herbergier Blerick

Boekenderhofweg 13
5925 NE Venlo
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu