•  

Per heden een groot 2-persoonsappartement (eventueel ook voor 1 persoon) te huur

Voorzieningen: begane grond, opp. 80 m2, pantry, woon- en slaapkamer en natuurlijk douche/toilet, 2 terrassen 

Meer informatie bij Henk Boelen 0575 - 431169

 

Welkom in De Ehze

Herbergier De Ehze ligt bij het dorp Almen op de grens Achterhoek, Veluwe en Salland. Oftewel:  Overijssel ligt heel dichtbij. De dertien kamers in het Landhuis zijn stuk voor stuk anders en uniek, en meestal met een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. Natuurlijk is hier een lift. De drie kamers in het Koetshuis (begane grond) hebben tevens een pantry en een terras. Van de zestien kamers zijn negen kamers ook geschikt voor (echt)paren/andersoortige samenlevingsverbanden.
Professionele koks staan iedere dag garant voor verse maaltijden voor onze bewoners en hun bezoek. Met recht zijn onze maaltijden een hoogtepunt van de dag. 
De ondersteuning en zorg wordt verleend door professionals: verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en andere medewerkers met oog voor de ouder wordende senior. Levenservaring en de eigen interesses zijn uiteraard leidend voor de activiteiten van de bewoners.

Voor wie?

In onze Herbergier wonen mensen met een een vorm van dementie, die niet meer  in hun eigen huis kunnen of willen wonen. Middels een CIZ-indicatie kan de zorg betaald worden met een PGB (Persoons Gebonden Budget). De woon- en verblijfkosten betaalt u uit uw eigen middelen. Denkt u ook aan de (wettelijke, verplichte) eigen bijdrage (zie www.hetcak.nl)!  

Zoals elke Herbergier hebben we een aantal Kortings-kamers voor bewoners met bijvoorbeeld alleen een AOW  (en eventueel klein pensioen). 

Normaal  betalen bewoners vanaf 2450,--  euro per maand voor het 'all-in-wonen' in De Ehze (prijsstelling 2021)

Onze visie/missie/stellingname en ook van de medewerkers, is (of hoe je dit ook wilt omschrijven of hoe simpel wil je het hebben):
"Zou jij jouw vader of moeder willen laten wonen in De Ehze?". Indien negatief: dan moeten wij wegwezen en de zaak overgeven aan andere, gemotiveerde zorgondernemers en medewerkers. 

Ons doel is duidelijk: Pluk de dag en geniet!
                                       
De Ehze is met name ook geschikt voor (echt)paren, waarvan de partner eventueel geen hulp nodig heeft of alleen maar lichamelijke ondersteuning of - zorg behoeft. 

Conclusie?

Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en laat je informeren door de zorgondernemers Henk Boelen (BIG registratienummer: 19002646230) en Martin Lijtsman. In oktober 2007 is de eerste bewoner in Herbergier De Ehze ingehuisd. Contactgegevens: zie onder aan pagina
Henk kan jullie informatie geven over de indicatie-aanvraag (CIZ), aanvraagprocedure voor PGB, Eigen Bijdrage (CAK) etc.

Kijk ook op Testimonials (= Gastenboek), hoe familieleden van oud-bewoners hun ervaringen vertellen over de zorg en ondersteuning van hun familielid in De Ehze.

Herbergier De Ehze:

  • heeft een eigen facebook-pagina 
  • is gecertificeerd met een Roze Loper (zie https://www.rozezorg.nl)
  • is aangesloten bij De Geschillencommissie te Den Haag
  • is een erkend leerbedrijf voor zorg, keuken (kok) en facilitair 
Onze Maushy
De ondernemers 
Sinds januari 2006 zijn Henk Boelen en Martin Lijtsman Piernbaum de twee zorgondernemers van De Ehze. Henk: BIG geregistreerde verpleegkundige. Hij is verantwoordelijk en aanspreekbaar voor de kwaliteit van de zorg binnen De Ehze. Martin: heeft zijn wortels in de service- en dienstverlening. Hij onderkent als geen ander het belang van de goede dingen des levens. Henk & Martin wonen op het Landgoed. Zij zijn 'altijd aanspreekbaar' voor bewoners, personeel en familie. Ook in de weekenden en avonduren. 

Herbergier De Ehze

Hogenkampsweg 2
7218 BT Almen
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0575-431169
Vestigingen

TESTIMONIA/GASTENBOEK

Referenties van (oud)familieleden 

over  het wonen, de zorg en ondersteuning van hun familielid in De Ehze...Lees meer

Herbergier De Ehze
In de media

ACTIVITEITEN??

Natuurlijk gebeurt er van alles in De Ehze. Maar wat dan?

We proberen zoveel mogelijk de normale, dagelijkse dingen te...Lees meer

Herbergier De Ehze

PGB Kosten

Vergoeding van uw zorg via het pgb

Uw zorgkosten krijgt u vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) via het...

Kwaliteitsverslag 2020

Verslag 2020: 

...

PUBLICATIES

Lees hier meer over de wet Zorg & Dwang: 

...
Vestigingen

IMPRESSIE VAN DE EHZE

Indruk  van de algemene ruimten:

Herbergier De Ehze

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.