•  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Den Haag

Herbergier Den Haag is een fijne, rustige plek in de stad waar mensen met geheugenproblemen zichzelf kunnen zijn. Er wordt gemeenschappelijk gewoond en geleefd. Maar als er even geen behoefte aan is, kan ieder zich terug trekken in zijn of haar eigen kamer. Omdat wij zelf in de Herbergier wonen, is er 24 uur per dag voldoende personeel aanwezig. Hierdoor kunnen onze gasten op een veilige manier zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven behouden.

Ons huis

Onze Herbergier is gevestigd in een voormalige basisschool, de Ds. D.J. Karres School, en is gelegen in de wijk Rustenburg-Oostbroek. Het eind jaren '20 gebouwde pand is volledig gerenoveerd, zodat het gebouw volledig is aangepast aan de eisen van deze tijd. De warmte en het karakter van het gebouw zijn behouden. De meer dan 90 jaar oude school biedt plaats aan 16 kamers, een logeerkamer, een ruime gemeenschappelijke woonkamer en een woongedeelte voor de zorgondernemers. De voormalige speelplaats is omgevormd tot een gezellige tuin met terras waar men kan genieten van het stadse buitenleven. Het sociale leven van onze gasten speelt zich volop af in en rondom de Herbergier.

Eigen kamer voor elke gast

Elke gast heeft een kamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. De Herbergier is volledig rolstoeltoegankelijk en is voorzien van een lift. Hiermee kunnen de 1e en 2e etage bereikt worden. De kamers variëren van 42 tot 64m² en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet.

zorgondernemers Claudia en Jari
De ondernemers

Ons team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en huishoudelijk medewerkers. Zij delen onze visie op de zorg voor mensen met geheugenproblemen. Enthousiasme en denken in mogelijkheden vinden wij belangrijker dan diploma´s. Binnen onze Herbergier draait het om warmte, persoonlijke aandacht en regie over het eigen leven. Met die kernwaarden willen wij het leven van mensen met geheugenproblemen 'bijzonder gewoon' vormgeven. Als zorgondernemers hebben wij samen de nodige ervaring. Claudia is verpleegkundige en werkt al ruim vijfentwintig jaar in de zorg. Jari heeft zijn carrière in het grafische bedrijfsleven gemaakt en wilde graag op een meer zorgzame manier werken. Omdat wij in de Herbergier wonen en werken, zijn we goed op de hoogte van het welzijn van onze gasten en zijn wij altijd bereikbaar.

Herbergier Den Haag

Naarderstraat 102
2574 PK 's-Gravenhage
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu