•  

Herbergier Ermelo

In Herbergier Ermelo wonen mensen met geheugenproblemen. Onze bewoners - die we "onze gasten" noemen bieden we een warm en liefdevol thuis. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heelijk even luieren op de bank. We bieden onze gasten een veilige en beschermde omgeving waarin we hen ondersteunen en helpen waar nodig. We doen zoveel mogelijk gewoon. En dat is vreemd genoeg, heel bijzonder. 

Locatie

Herbergier Ermelo is gelegen op het voormalige terrein van taxibedrijf Bakker midden in het centrum van Ermelo. Op deze plek is al een hoop geschiedenis geschreven. Bij het ontwerp van architectenbureau Arco is rekening gehouden met de contouren van het taxibedrijf.

De voorkant van het pand ligt aan een gezellige en levendige winkelstraat waar winkels, restaurants en de wekelijkse markt op loopafstand zijn. De achterkant van het pand, waar de besloten tuin zal worden aangelegd, grenst aan een rustige jaren ‘30 buurt.

16 mooie kamers

In onze Herbergier bevinden zich 16 nieuwe en ruime kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Er is een grote gemeenschappelijke woonkamer met een mooie serre en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer heeft daardoor een mooie lichtinval. Bijzonder en prettig!

Informatie of inschrijven?
Vul HIER het inschrijfformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Feestelijke oplevering Herbergier Ermelo

In het bijzijn van o.a. burgemeester André Baars werd donderdag 25 februari 2016 Herbergier Ermelo opgeleverd door wooncorporatie UWOON. Een bijzonder moment voor zorgondernemers Albert en Marjan van Noort die hiermee weer een grote stap dichterbij de start van hun avontuur zijn gekomen. 

De ondernemers

Wij zijn Albert en Marjan van Noort, zorgondernemers van Herbergier Ermelo.
Marjan is verpleegkundige en Albert heeft jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies.
Samen met onze beide zonen wonen we bij de Herbergier. Op deze wijze vormen we een vast aanspreekpunt voor onze gasten, familie, medewerkers en andere betrokkenen.

Lijkt het jou wat om ons team te komen versterken dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen naar ermelo@herbergier.nl. Hou onze website in de gaten voor vacatures.

Herbergier Ermelo

Stationsstraat 50
3851 NJ Ermelo
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
06-23761351 & 06-83698265

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.