•  

Herbergier Grathem

In onze Herbergier spreken wij liever niet over een doelgroep. Wij vinden het belangrijker om het over onze individuele gasten te hebben. Wel is het zo dat binnen Herbergier Grathem er sprake is van gemeenschappelijk aspect bij de gasten en dat is dat zij allen in meerdere of mindere mate lijden aan geheugenproblemen. Dit kan zowel een vorm van dementie zijn als andersoortige geheugenproblemen. Herbergier Grathem staat voor zowel ouderen als jongeren open. De gasten binnen onze Herbergier zijn niet meer in staat om, zonder de beschutting van Herbergier Grathem, zelfstandig te wonen. Zij hebben in het dagelijks leven ondersteuning en begeleiding nodig.

Locatie

Herbergier Grathem ligt binnen de bebouwde kom aan de rand van het dorp, op loopafstand van een prachtig natuurgebied. Het dorp Grathem (gemeente Leudal) is uitstekend bereikbaar. De geheel verbouwde monumentale carréboerderij beschikt over 17 verschillende kamers, 2 logeerkamers, een patio, een sfeervolle keuken met moderne, goed geoutilleerde apparatuur en een gezellige, huiselijke centrale woonkamer met serre. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin die ruimte biedt aan zowel een verblijf voor kleine dieren als een siertuin. Van hieruit heeft men een prachtig uitzicht op het landschap met twee kasteeltjes.

Brochure

Klik hier voor onze brochure:

Zorgondernemers Herbergier Grathem
De ondernemers

Herbergier Grathem ging in 2009 van start als de tweede Herbergier van Nederland. De Herbergier wordt sinds 1 juli 2019 geleid door Saskia Beck en Jeroen van Sommeren. Zij wonen samen met hun dochter Babs en 15 gasten in dit prachtige pand.

Herbergier Grathem

Brugstraat 52
6096 AC Grathem
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu