Infomiddag 3 oktober in Gouda

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is! Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Dit jaar kan dat o.a. op 3 oktober in Gouda op het kantoor van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier-formule. We heten geinteresseerden van harte welkom voor een inspirerende middag met presentaties en volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard zijn er ook ervaren Herbergier-ondernemers aanwezig om alles te vertellen over het leven met hun bewoners.

Iets voor jullie?

  • Willen jullie weer kunnen werken vanuit jullie zorghart?
  • Toe aan meer zelfstandigheid en een nieuwe stap in jullie zorgcarriere? 
  • Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg?
  • BIG-geregistreerd?
  • Samen toe aan een nieuw avontuur?

Vul het formulier hieronder in en dan graag tot 3 oktober!

Liever een andere datum? Wees dan welkom op 14 november in Herbergier Emmen.

Direct aanmelden als kandidaat-ondernemer kan natuurlijk ook. Het formulier en alles wat je moet weten over het zorgondernemerschap vind je HIER.

 

Informatiemiddag

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!