Run for Kika: sponsor onze lopers!

Twee collega's van De Drie Notenboomen doen mee aan de run for Kika
In de media
Jan de Gier

Even iets heel anders: Twee collega’s van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen (DDN) doen zondag a.s. mee aan de Winterrun voor Kika in Utrecht. Bijzonder is dat zij dit samen doen met team Scala Build, het bedrijf waarmee een nieuwe Herbergier wordt ontwikkeld in Scherpenzeel (waarover later meer). Meer info/sponsoren kan via dit bericht.

Een bijzondere samenwerking, zo vindt ook Toon Biezenaar, Herbergier-ondernemerscoach bij DDN én fervent hardloper. “Het lijkt mij een mooie manier om naast de formele kant van de samenwerking met Scala Build ook aandacht te hebben voor het meer informele deel. We gaan een lange relatie met elkaar aan en leveren een gezamenlijke prestatie, sportief en zakelijk.”

'Samen sporten voor een goed doel verbindt'

Andrea van de Beek van Scala Build stemt daar helemaal mee in: “Samen sporten en je inspannen voor een goed doel verbindt en maakt je als team sterk. We gaan straks in een bouwteam de Herbergier in Scherpenzeel ontwikkelen. Ik denk dat onze gezamenlijke inspanning voor KiKa een positieve bijdrage zal hebben aan de verdere samenwerking tussen Scala en De Drie Nootebomen."

 

Team Scala Build rent mee met in totaal 15 mensen, waarvan Toon en collega Sander Speleman namens DDN. “Met ons bedrijf doen we elk jaar mee aan een hardloopsponsorevenement”, vertelt Andrea. “Dit jaar hebben we voor KiKa gekozen. Iedereen heeft wel iemand die met deze vreselijke ziekte geconfronteerd wordt. Als we iets kunnen doen om deze ziekte bij kinderen tegen te gaan, zou dat fantastisch zijn. Daar willen we graag een bijdrage aan leveren.”

Sponsoren

De teller van Team Scala staat inmiddels op ruim €7400,-. Maar dat kan natuurlijk nog hoger! Wil je sponsoren, klik dan op DEZE link. Je kunt het hele team steunen of ervoor kiezen om de DDN-collega’s Sander en Toon persoonlijk te sponsoren.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!