•  
  •  
  •  

In Oldeberkoop, schitterend gelegen tussen het groen, vind je de Herbergier. Herbergier Oldeberkoop is gevestigd in de eerste landbouwschool van Nederland, gebouwd in 1922 in de Interbellum stijl.

Het voorste gedeelte van de landbouwschool (gemeentelijk monument) is verbouwd.

Het achterste gedeelte is opnieuw opgebouwd. Het pand beschikt over 17 kamers (8 op de begane grond, 9 op de eerste verdieping).

In Herbergier Oldeberkoop wordt vooral beneden geleefd in een gemeenschappelijke eetkamer, in een gemeenschappelijke tv-/woonkamer en in een gemeenschappelijke leeskamer, waarbij de nadruk ligt op het 'thuisgevoel'.

 

‘Waar leven nog leven is………’

Herbergier Oldeberkoop

 

 

 

 

ARGO kwaliteitsonderzoek oktober 2018

Algemeen oordeel familieleden en medewerkers (in rapportcijfer):  9.6

 

De ondernemers 
Albert Kwakman heeft ervaring in de zorg als Intensive Care Verpleegkundige en als manager in het ziekenhuis. Bert Boer heeft ervaring als docent VO Nederlands/Verzorging / NS Ass-manager T&S / Verzuimbegeleider NS

Herbergier Oldeberkoop

Wolvegasterweg 16
8421 PN Oldeberkoop
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0516-850419
oldeberkoop@herbergier.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.