•  

Herbergier Velp

In Herbergier Velp wonen mensen met geheugenproblemen zoals Alzheimer of dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet hier denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar. Alles is huiselijk en ongedwongen.

Je eigen leven blijven leiden

Voorop staat dat onze bewoners niet gebonden zijn aan het dagritme of de roosters van onze zorgverleners. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie en ander bezoek ontvangen. Wie dat wil en kan helpt mee tijdens koken, boodschappen doen, tuinieren en het verzorgen van de dieren.

Herbergier Velp werkt samen met het fysiotherapeutisch centrum, waar onze bewoners senioren fitness kunnen volgen. Wanneer men dit wil kan er wekelijks gezwommen worden. In de Herbergier kunnen onze bewoners, omringd door de zorg die echt waardevol en nodig is, hun eigen leven blijven leiden. 

 De locatie

Herbergier Velp is gevestigd in een karakteristiek herenhuis uit begin 1900. Het is gelegen aan de Hoofdstraat, op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Velp, maar ook dichtbij het welbekende natuurgebied de Posbank. Bewoners kunnen hier dus genieten van het stadsleven als van de natuur. In onze villa zijn 16 kamers en 1 logeerkamer gevestigd, een gezellige gezamenlijke woonkamer, en een open keuken. In de grote hal hebben wij nog een gezellige lounge ruimte. De inrichting heeft een warme uitstraling. Als zorgondernemers wonen wij, Bram en Hélène van Rijswijk, op de tweede verdieping. Samen met onze bewoners brengen we zoveel mogelijk tijd door in onze heerlijke grote tuin.

Herbergier Velp
De ondernemers

Wij zijn Bram en Hélène van Rijswijk, zorgondernemers van Herbergier Velp. Hélène is verpleegkundige en Bram allround technicus beide met ruime leidinggevende ervaring. Na de dagelijkse zorg is er tijd voor activiteiten. Naast onze zorgmedewerkers is er alle doordeweekse middagen een activiteitenbegeleidster aanwezig die extra activiteiten organiseert. Samen een blokje om, een spelletje, tochtje op de duo-fiets, een ijsje eten op het plein of bijvoorbeeld wat drinken in het café, het kan allemaal in onze Herbergier. Zelf zijn wij vrijwel altijd aanwezig in de Herbergier. Daarnaast worden wij gesteund door een vast team van medewerkers en vrijwilligers dat onze visie op zorg deelt. Zij hechten net zoveel waarde aan de ogenschijnlijk kleine dingen in het leven als wij. Samen met hen creëren wij voor onze bewoners een warm thuis.

Herbergier Velp

Hoofdstraat 9
6881 TA Velp Gld
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl