•  

In Herbergier Velp wonen mensen met geheugenproblemen zoals Alzheimer of dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet hier denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar. Alles is huiselijk en ongedwongen.

Je eigen leven blijven leiden

Voorop staat dat onze gasten niet gebonden zijn aan het dagritme of de roosters van onze zorgverleners. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie en ander bezoek ontvangen. Wie dat wil en kan helpt mee koken of boodschappen doen.

Herbergier Velp werkt samen met het fysiotherapeutisch centrum, waar onze gasten senioren fitness kunnen volgen. Er wordt wekelijks gezwommen en we gaan er regelmatig op uit met onze eigen bus. In de Herbergier kunnen onze gasten - omringd door de zorg die echt waardevol en nodig is - hun eigen leven blijven leiden. De gasten verblijven hier, als ze dat willen, tot het levenseinde.

 De locatie

Herbergier Velp is gevestigd in een karakteristiek herenhuis uit begin 1900. Het is gelegen aan de Hoofdstraat, op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Velp, maar ook dichtbij het welbekende natuurgebied de Posbank. Gasten kunnen hier dus zowel  genieten van het stadsleven als van de natuur. In onze villa zijn 15 kamers gevestigd, een gezellige gezamenlijke woonkamer en een open keuken. De inrichting heeft een warme uitstraling. Als zorgondernemers wonen wij, Nicolette en Wim van Bavel, op de tweede verdieping. Samen met onze gasten brengen we zoveel mogelijk tijd door in onze heerlijke grote tuin.

De ondernemers 
Wij zijn Wim en Nicolette van Bavel, zorgondernemers van Herbergier Velp. Wij zijn beiden verpleegkundigen met ruime leidinggevende ervaring. Wat we zo mooi vinden in onze Herbergier is de grote betrokkenheid van de familieleden. Ze zijn dan ook elk moment van de dag welkom. Of iemand nu een blaaskapel in onze tuin wil laten spelen omdat haar moeder 80 wordt, of dat men er met een paar gasten op uit wil naar een gezellig cafeetje. Het kan allemaal in onze Herbergier. Zelf zijn wij vrijwel altijd aanwezig in onze Herbergier. Daarnaast worden wij gesteund door een vast team van medewerkers en vrijwilligers dat onze visie op zorg deelt. Zij hechten net zoveel waarde aan de ogenschijnlijk kleine dingen in het leven als wij. Samen met hen en hun familie creëren wij voor onze gasten een warm thuis. Klik op onderstaande foto’s en lees meer over onze teamleden.

Herbergier Velp

Hoofdstraat 9
6881 TA Velp Gld
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0263630233
velp@herbergier.nl
Vestigingen

‘The sky is the limit’

Van boomkweker naar verpleegkundige en van visagist in Amerika naar zorgmedewerker. Vincent en Marcel maken ongeveer 10 jaar geleden de switch...Lees meer

Herbergier Velp

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.