•  

Eén rijksmonument wordt twee Herbergiers

In Vught wordt een prachtig pand omgetoverd tot twee Herbergiers. Rijksmonument Jozef en Maria wordt getransformeerd tot twee kleinschalige woonvoorzieningen voor in totaal 32 ouderen met dementie. Het monument is gelegen op zorgpark Voorburg, en de oplevering vindt naar verwachting eind 2022 plaats. Hier hebben de toekomstige zorgondernemers volop de ruimte om de Herbergier vanaf de grond op te bouwen. Dit vertaalt zich in het inrichten van de Herbergier, en het samenstellen van een gepassioneerd team en de bewonersgroep. Er wordt nog gezocht naar een koppel om een van de twee Herbergiers op de kaart te zetten. 

Wethouder Fons Potters gaf op woensdag 19 januari dit jaar het startschot voor de bouw van twee Herbergiers op zorgpark Voorburg in Vught. “Ik was bij mijn bezoek bij Herbergier Tilburg zeer onder de indruk van de warme en kleinschalige zorg geboden door de zorgondernemers. Ik ben dan ook verheugd dat de gemeente Vught eind dit jaar twee Herbergiers rijker is”, aldus Potters. Hij benadrukte eveneens het belang om de komende jaren te blijven investeren in geschikte woonvoorzieningen voor ouderen met dementie, om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

Samen met zorgfranchise De Drie Notenboomen hand in hand

Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kan je altijd vertrouwen op de ondersteuning van franchisegever De Drie Notenboomen. Terwijl de zorgondernemers ondernemen en zorgen, biedt DDN de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Via het netwerk kunnen Herbergier-ondernemers kennis uitwisselen en van elkaar leren.

Zorgondernemers gezocht

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en ben jij (of jouw partner) BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg? Neem dan contact op met Toon Biezenaar, expert Werving & Selectie, via toon.biezenaar@dedrienotenboomen.nl of 06 303 544 69. We vertellen je graag alles over de voordelen van het runnen van een eigen Herbergier en en de wereld van franchise in de zorg.

Herbergier Vught | Eén rijksmonument wordt twee Herbergiers

 

Toon_Biezenaar_1080x1080.jpg
De ondernemers 
Toon Biezenaar, expert Werving & Selectie beantwoordt al je vragen over zorgondernemerschap bij De Herbergier. Je kan contact opnemen met Toon via toon.biezenaar@dedrienotenboomen.nl of 06 303 544 69.

Herbergier Vught

Zorgpark Voorburg
Laan van Voorburg 7
5261 LS Vught
Nederland
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
06 303 544 69

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.