Webinar Herbergier-ondernemerschap 23 maart

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 16 mensen met dementie? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst op dinsdag 23 maart 2021. Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis te volgen. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Herbergier en vertellen Wim en Carla hun persoonlijke verhaal. “We delen graag hoe leuk het leven als zorgondernemer is.” 

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Dankzij het zorgondernemerschap hebben zij de vrijheid om met hun team te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier en kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen.

Programma

Om 13.00 uur start de presentatie die wordt gegeven door ondernemerscoaches Toon en Mariette. Zij begeleiden startende en ervaren ondernemers en kunnen je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier.

Wim en Carla zijn de ondernemers van Herbergier Heythuysen. Zij vertellen je meer over hun leven als Herbergier-ondernemer en de realisatie van hun zorgdroom. “We zien dagelijks de ongelofelijke impact die de open deuren hebben op het welzijn van onze bewoners. En doordat er veel minder bureaucratie is, kunnen onze medewerkers alle aandacht in onze bewoners steken. Daarom willen we mensen enthousiasmeren ook de stap naar een eigen Herbergier te zetten”, vertelt het echtpaar. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om je vragen te stellen. 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken;
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers;
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg.

Wie zijn jullie?

  • Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie?
  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring?
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen?

Meld je hieronder aan

Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 23 maart 2021 onderaan deze pagina. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild. Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!