Webinar Herbergier-ondernemerschap 29 januari

Wil samen met je levenspartner het verschil maken voor 16 mensen met dementie? En verlang je naar een veelzijdig en betekenisvol leven? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap op 29 januari 2021. Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis te volgen.

Om 13.00 start de presentatie die wordt gegeven door ondernemerscoach Toon. Hij begeleidt startende en ervaren ondernemers en kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier. Er is volop gelegenheid om je vragen te stellen.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg


"Een eigen Herbergier is de leukste baan ooit."

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "Terug naar het gewone en doen wat goed is voor de bewoner. In onze eigen Herbergier kunnen we volop nieuwe dingen ontwikkelen. Dit is de leukste baan ooit", vertellen Jaco en Els, zorgondernemers van Herbergier Hellevoetsluis. Als Herbergier-ondernemer hebben zij de vrijheid om met hun team te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Dankzij deze manier van zorgen kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen.

Wie zijn jullie?

- Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie?
- Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
- En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen?

Meld je dan aan voor de online informatiemiddag op vrijdag 29 januari 2021 onderaan deze pagina. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild. Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!