Hoe verloopt het selectietraject?

We hechten er belang aan dat je een informatiebijeenkomst bezoekt. Dit geeft je de mogelijkheid om aan de levende lijve mee te maken wat een Herbergier is. Je gaat in gesprek met ervaren zorgondernemers, je bezoekt een huis en leert de franchiseorganisatie De Drie Notenboomen kennen.

De kennis en ervaring die je opdoet tijdens een informatiebijeenkomst geeft je de mogelijkheid om bewust te solliciteren voor het zorgondernemerschap.

Wanneer je je als stel hebt aangemeld voor het zorgondernemerschap, nemen we contact met je op. Als jullie voldoen aan de voorwaarden, beginnen jullie aan het selectietraject. Dit duurt circa 7 weken. Tijdens verschillende selectiegesprekken op kantoor bij De Drie Notenboomen in Amsterdam wordt vanuit verschillende invalshoeken besproken of het zorgondernemerschap iets voor jou is. Daarnaast kan je ook een financiële doorlichting in de Quick Scan verwachten. Je gaat immers als ondernemer aan de slag, wat een zekere investering vergt. Ten slotte wordt het ondernemerschap in jou getoetst met een Herbergier-assessment, de zogeheten Franchisescan. Deze brengt jouw skills en groeimogelijkheden in kaart. ​​​​

Herbergier, dementie, dementiezorg, alzheimer, alzheimer nederland,

Zodra jullie het feestelijke bericht krijgen dat jullie door de selectie zijn, volgt een nieuwe fase. Hierin worden jullie als zorgprofessionals klaargestoomd en getransformeerd tot zorgondernemers.

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden