•  

In onze Herbergier bieden wij mensen met geheugenproblemen een thuis, waar zij heerlijk kunnen wonen. Wij geloven dat mensen meer zijn dan hun zorgvraag. Het welzijn van de gasten staat bij ons voorop. Sommige mensen die bij ons zijn komen wonen vonden dat bijzonder, maar wij vondenhet gewoon. Misschien bijzonder gewoon. 

Een klein stukje uit het gedicht van M.C. Eberhart spreekt precies uit wat wij onze gasten willen bieden:

Wanneer ik ga dwalen
Laat me dan gaan
Dwing me niet te zitten
Laat me lopen en staan

Wanneer jij steeds herhaalt wat je gaat doen
me waarschuwt wat er gaat gebeuren
Zonder over mijn weerstand te zeuren
krijg je straks misschien wel een zoen

Wanneer jij je inleeft in mij,
met geduld uitzoekt wat ik bedoel
dan kom je er vast achter wat ik bedoel
Hoe ik me echt voel 

De ondernemers 
Samen koffie drinken, koekjes bakken, koken, rustig de krant lezen of heerlijk in het zonnetje zitten en niets doen. Gewoon net als thuis. Dit is wat wij, Gerrie en Carla van der Veen, onze gasten bieden. Samen met onze medewerkers staan wij ervoor om onze gasten een warme en respectvolle woonomgeving te bieden waarbij zij de eigen regie zoveel mogelijk behouden. De kracht van onze Herbergier is onze kennis, gedrevenheid en enthousiasme. In onze Herbergier zijn huisdieren in overleg van harte welkom. Onze hond Noeska maakt onderdeel uit van het leven in de Herbergier.

Herbergier Doetinchem

Dennenweg 6
7004 BS Doetinchem
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
06-14654878
doetinchem@herbergier.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.