Herbergier Dronrijp

Update: brand in Herbergier Dronrijp

In de media
Herbergier Dronrijp

Vandaag heeft de bewoner in wiens appartement brand was uitgebroken het ziekenhuis mogen verlaten. Hij is weer terug in de Herbergier en is ondergebracht in een appartement op de benedenverdieping.

De andere bewoner die zaterdag is opgenomen in het ziekenhuis, is eerder al naar huis mogen komen. Ook zorgondernemer Ed mocht zaterdag het ziekenhuis alweer verlaten.

Ondertussen wordt er hard gewerkt om alles schoon te maken en de schade te herstellen. Over de oorzaak van de brand is nog niks officieel bekend.

Wij zijn enorm blij dat iedereen weer thuis is. Dit had veel erger kunnen aflopen. Ook zijn we heel dankbaar voor de massale hulp die geboden is, om te beginnen door de hulpdiensten (brandweer, ambulance, ziekenhuispersoneel en politie), maar ook door onze fantastische team van medewerkers, de familie van onze bewoners, de buren en vele mensen die vanuit verschillende hoeken steun hebben betuigd. Wij zijn onder de indruk van de hulpvaardigheid en betrokkenheid van zovelen. Dank daarvoor.

Ed en Sofie Tebbe
Zorgondernemers Herbergier Dronrijp

Delen: