Herbergier Dussen

Vacature: Verzorgende IG & huishoudelijk medewerkster

Herbergier Dussen is per 1 maart 2019 op zoek naar een verzorgende IG of een BBL-er die de opleiding tot verzorgende IG wil gaan volgen. Kom jij ons gezellige team versterken?

Wil je iedere dag opnieuw het verschil kunnen maken? Wil je van alle administratie af en gewoon zorgen voor onze gasten? Hecht je geen waarde aan vergaderen en overleggen? En ben je bereid om een andere manier van werken te ontdekken?

Dan zoeken wij jou! In ons team draai je 24 tot 32 uur per week mee in alle diensten. Wat bieden wij jou? Een gezellig team met veel vrijheden. Een baan waarin je jezelf mag zijn en waar warmte en nabijheid wordt gewaardeerd in plaats van professionele afstand. 

Geïnteresseerd in deze zingevende baan? Solliciteer dan door te mailen naar dussen@herbergier.nl. Vragen? Neem dan contact op met zorgondernemers Paul en Monique via 06 - 51 51 88 91. 

Daarnaast hebben we per direct een vacature open voor een huishoudelijk medewerkster voor 15 uur per week.. Ben je op een andere manier geïnteresseerd om bij ons te komen werken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De vacature voor huishoudelijk medewerkster is vervuld. Er is nog mogelijkheid om in september 2019 te starten met een BBL opleiding verzorgende IG Wij stellen voorwerken op prijs.

Delen: