•  

Herbergier Elst

Herbergier Elst bevindt zich in de prachtige nieuwbouwwijk de ‘Westeraam’ en is gelegen in de nabijheid van het centrum van Elst en ook het treinstation bevindt zich op loopafstand. Herbergier Elst is gevestigd in een monumentale, geheel verbouwde, T-boerderij met een karakteristieke uitstraling. Alle bewoners beschikken over een ruime kamer met eigen douche en toiletruimte. Daarnaast beschikt het pand over een aantal ruimtes voor gezamenlijk gebruik. Het betreft hier een grote woonkamer die voldoende privacy biedt en tevens uitnodigt tot contact, een goed geoutilleerde keuken, een aangepaste toiletgroep, een logeerkamer en een luxe badkamer, met bubbelbad, welke ook door minder validen gebruikt kan worden. U bepaalt uiteraard zelf hoe uw eigen kamer wordt ingericht. Rondom het pand ligt een mooie, grote tuin waar de kippen rondlopen en het heerlijk toeven is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek.

Visie

De overgang van een liefdevolle verzorging in de thuissituatie naar de beslissing dat het thuis niet meer gaat is groot en voor mensen met geheugenproblemen en hun familie vaak een moeilijk besluit. Het is veelal een keuze die men maakt uit nood. Om deze stap minder groot te maken is het van belang dat onze gasten zo gewoon mogelijk kunnen leven zoals zij dat zelf graag willen.

In Herbergier Elst bieden wij mensen met geheugenproblemen een warm en veilig thuis. Samen met ons team streven wij naar een optimale kwaliteit van leven voor onze gasten. Veiligheid, vertrouwen, eigen regie en persoonlijke aandacht staan in onze zorg en dienstverlening centraal. Onze gasten bepalen zelf hoe zij invulling geven aan hun leven. Daarom luisteren we naar onze gasten en stemmen we hun omgeving en onze zorg af op de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden van het individu. Hierbij betrekken we hun naasten zodat zij er op kunnen vertrouwen dat hun dierbare in goede handen is en zij met plezier op bezoek kunnen komen.

De ondernemers

Wij zijn Barbara en René Manse, zorgondernemers van Herbergier Elst.Beide hebben we ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en ouderen zorg. Barbara is verpleegkundig specialist en heeft onder andere gewerkt in een revalidatie centrum en in de ouderen psychiatrie.Rene is ook verpleegkundige en heeft jaren lang als manager in de gezondheidszorg gewerkt. Herbergier Elst is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met geheugenproblemen. Onze dienstverlening richt zich op de huisvesting en ondersteuning van mensen met geheugenproblemen waarbij liefdevolle zorg, een veilige en warme woonomgeving en zorg op maat centraal staan.

Herbergier Elst

Rivierpolder 4
6661 MG Elst
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
06-10876658/ 0481-769053

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via info@klachtenportaalzorg.nl of via www.klachtenportaalzorg.nl.