•  
  •  
  •  

Herbergier Gouderak

Herbergier Gouderak staat in het centrum van Gouderak vlakbij het pittoreske pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht op het terrein van de voormalige "School met de Bijbel".

Hollandse IJssel + Herbergier Gouderak + pontje

In juni 2013 ontvingen wij onze eerste gasten en sindsdien  heeft Herbergier Gouderak zich ontwikkeld tot een gezellig huis waar geleefd wordt met oog voor ieders mogelijkheden.

Zorgondernemers Vera en Dave Dongelmans heten u van harte welkom.

Vera & Dave
De ondernemers

Tijdens haar opleiding tot verpleegkundige belandde Vera jaren geleden als stagiaire bij Herbergier Zoetermeer. Al op de derde dag van haar stage wist ze: 'Ik wil hier nooit meer weg.' Na het succesvol afronden van haar stage kreeg Vera een vast contract aangeboden en bleef ze trouw aan de Herbergier.

In de afgelopen jaren heeft ze in diezelfde periode met succes twee specialisaties in de zorg afgerond, waarna het steeds meer ging kriebelen om een eigen Herbergier te runnen.

Dave komt uit een hele andere sector. Hij heeft een achtergrond in de bouw en fungeerde de laatste jaren als asbestanalist. Als echt mensenmens en onderdeel van een ondernemersfamilie besloten Vera en Dave in maart 2023 de sprong te wagen.

Ze begonnen aan het selectietraject voor het zorgondernemerschap. Hun grote droom wordt werkelijkheid nu ze eindelijk hun eigen Herbergier in Gouderak gaan runnen. Vera neemt daarom afscheid van Herbergier Zoetermeer. Het stel - dat van Zoetermeer naar Gouderak verhuist - heeft twee kinderen: Dochter Sophie is tweeënhalf jaar oud en zoon Jaimy is elf jaar oud. De oudste vindt het spannend, maar vooral heel leuk. Vader Dave vertelt trots: “Onze zoon Jaimy heeft al fruit gesneden met de ouderen en kijkt het meest uit naar het organiseren van een pannenkoekenmiddag en het bakken van cupcakes en brownies met de bewoners.” Vera vervolgt: “Onze kleine Sophie geeft regelmatig aan dat ze graag mee wil naar de ouderen in aanloop naar de verhuizing. Jaimy praat zelfs al over zijn mogelijke betrokkenheid bij de Herbergier als hij ouder is. Zo heeft hij het er nu al over dat hij later wellicht een huiskamerdienst zou willen draaien.”

 

“Iedereen moet op deze manier oud kunnen worden”

Herbergier Gouderak

Smitsstraat 17
2831 AG Gouderak
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu