•  
  •  
  •  

Herbergier Gouderak staat in het centrum van Gouderak vlakbij het pittoreske pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht op het terrein van de voormalige "School met de Bijbel".

In juni 2013 ontvingen wij onze eerste gasten en sindsdien  heeft Herbergier Gouderak zich ontwikkeld tot een gezellig huis waar geleefd wordt met oog voor ieders mogelijkheden.

Zorgondernemers Hanneke Spruit en Gert Klein Ikkink heten u van harte welkom.

Hanneke & Gert winter
De ondernemers 
Voor Hanneke en Gert in 2013 de Herbergier startten hebben beiden ervaring opgedaan in meerdere takken van sport. Gert in technische en commerciële beroepen en als ondernemer met een eigen bedrijf. Hanneke als Verpleegkundige (BIG registratienr. 69014869530) in diverse instellingen en functies en later als docent Verpleegkunde. De combinatie van al deze ervaringen blijkt bij het ondernemerschap van de Herbergier goed van pas te komen. De afgelopen jaren hebben Hanneke en Gert samen met een goed team van medewerkers en bewoners met familie de Herbergier weten te maken tot een huis waarin het goed wonen en werken is en waarin iedereen in de eigen waarde gelaten wordt.

Herbergier Gouderak

Smitsstraat 17
2831 AG Gouderak
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0182-765 028

Informatie of inschrijven voor een kamer?

Vul  HIER het inschrijfformulier in. Wilt u meer weten over...

Hoe ziet de Herbergier er binnen uit?

Een kleine sfeer impressie

...

Plattegronden

Hier vindt u de plattegronden van onze Herbergier zodat u zich enigszins kunt orienteren.

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.