Herbergier Gouderak

Informatie of inschrijven voor een kamer?

Vul  HIER het inschrijfformulier in. Wilt u meer weten over onze Herbergier of misschien zelfs inschrijven als geinteresseerde voor een kamer?

Vul dan het formulier in.

Eerst even bellen of emailen kan natuurlijk ook: 0182-765 028 / info@gouderak.herbergier.nl

In Herbergier Gouderak wonen mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet hier denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar. Alles is huiselijk en ongedwongen. Herbergier Gouderak is in het centrum van Gouderak vlakbij het pittoreske pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht op het terrein van de voormalige "School met de Bijbel" geheel in stijl nieuw gebouwd. Een aantal van onze kamers is ook geschikt voor een echtpaar. De gehele Herbergier is rookvrij.

Je eigen leven leiden

Voorop staat dat onze bewoners hun eigen dagritme bepalen. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo; opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie en ander bezoek ontvangen, ieder op zijn eigen manier. Wij stellen onze bewoners in de gelegenheid om deel te nemen aan vertrouwde activiteiten, zoals het halen van de boodschappen, voorbereidingen in de keuken of het wassen en strijken van hun kleding. Herbergier Gouderak is een echte woongemeenschap, waarin het draait om het dagelijkse leven. Wij houden niet van beperkingen die onze bewoners het gevoel geven niet volwaardig meer mee te tellen. Onze bewoners kunnen, als ze dat willen, bij ons blijven wonen tot het levenseinde.

Familie, vrienden en kennissen

Wij vinden het belangrijk dat u uw leven zoveel als mogelijk op de oude voet kunt voortzetten. Daarom staan de deuren van onze Herbergier ook open voor uw familie, vrienden en kennissen.