1 jaar Hazerswoude-Rijndijk: ‘Waardering is enorm’

Feest in Herbergier Hazerswoude-Rijndijk
Uit de huizen
Jan de Gier

Een bijzonder weekend in Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. Samen met de bewoners, medewerkers en familieleden vierden zorgondernemers Jerry & Simone het 1-jarig bestaan. Het stel kijkt dankbaar terug. “De waardering die je voelt is enorm. Heel bijzonder om mee te maken.”

Jerry en Simone Hacketh namen op 15 maart 2018 hun intrek in het voormalig gemeentehuis van Hazerswoude-Rijndijk. Samen met hun kinderen lieten zij Zoetermeer achter zich om aan een nieuw avontuur te beginnen. De eerste bewoners werden verwelkomd op 1 april 2018.

Dankbaarheid

Nu 1 jaar verder is het vooral de dankbaarheid die overheerst bij het ondernemerspaar. “De saamhorigheid die we dit weekend weer mochten ervaren is echt heel mooi”, vertelt Jerry. “De tevredenheid die je voelt en de vele complimenten voor het team: het is heel bijzonder allemaal. Je bent met elkaar onderweg.”

Foto: Jerry en Simone temidden van het feestgedruis ter ere van hun jubileum

In goede handen in de Herbergier

Wat met name raakt is het feit dat familieleden aangeven dat hun dierbaren in goede handen zijn in Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. “Dat hebben we veel mogen horen en dat is ontzettend fijn. Je voelt dat er opluchting is bij families. Ze hebben veel meegemaakt met bijvoorbeeld hun vader of moeder en de waardering is dan enorm. Zo mooi om dat te merken. Het motiveert heel erg om er ook de komende jaren weer vol voor te gaan samen.”

Naast een high-tea met de bewoners en het team was er aan het einde van de middag ook een borrel voor overige genodigden. Kortom: een geslaagde viering van het jubileum.

Bekijk hier een aantal foto’s

Zelf ook een Herbergier starten? Dat kan! Wij zoeken doorlopend naar stellen zoals Jerry en Simone die klaar zijn voor deze mooie uitdaging. Kom naar de eerstevolgende infomiddag in Herbergier Zoetermeer en ontdek de mogelijkheden. Aanmelden kan HIER!

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!