De infomiddag is weer op locatie

Herbergier Boxtel
Zorgondernemerschap
Marieke Koenders

Goed nieuws! De informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap kan weer plaatsen vinden op locatie. En wel in Herbergier Boxtel, op maandag 27 september om 13:00 uur - 16:00. Een Herbergier is een kleinschalige woonvorm waar een warm en liefdevol thuis geboden wordt geboden aan 15 à 16 ouderen met dementie.

De presentatie wordt door Herbergier-coach Toon gegeven en de zorgondernemers van Herbergier Boxtel, Judith Huisman en Peter Jansen. Toon begeleidt startende en ervaren ondernemers en kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier en de ondersteuning die je krijgt. Tijdens de informatiebijeenkomst is er volop gelegenheid om je vragen te stellen over de franchiseformule.

Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers

Judith en Peter staan al meer dan vijf jaar aan het roer van Herbergier Boxtel. Zij kunnen je als geen ander vertellen waarom deze manier van zorg zo waardevol is voor bewoners met dementie.

“Samen met ons team zorgen we voor een leefomgeving waarin huiselijkheid, herkenbaarheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht centraal staan. We houden zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van onze gasten die zelf de dag kunnen indelen en niet afhankelijk zijn van regels en routines. De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg- en dienstverlening zo bijzonder.”

Ben jij de bureaucratische rompslomp, werkdruk en het ‘geen tijd hebben’ in de reguliere zorg zat? En wil jij weer zorgen vanuit jouw hart? Ontdek dan de mogelijkheden van het leven als Herbergier- ondernemer en meld je aan voor de bijeenkomst op 27 september.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!