HerbergierVerbindt on air!

HerbergierVerbindt
Laura van Elst

Groot feest, want HerbergierVerbindt is maandagmiddag 3 september feestelijk gelanceerd! In dit kleurrijke palet wordt op levendige wijze het verhaal verteld van iedereen die op één of andere manier verbonden is met een Herbergier.

Een Herbergier staat midden in de samenleving en brengt mensen bij elkaar. Ze wonen er, werken er of helpen een handje, ze komen er langs en zorgen samen voor een warme sfeer. Een Herbergier vormt als het ware het centrum van een sprankelend ecosysteem. Iedereen telt mee, ongeacht leeftijd, afkomst of het al dan niet hebben van een beperking.

HerbergierVerbindt

Door deze verbinding met de omgeving, ontstaan er bijzondere verhalen. Ze worden vanaf vandaag gebundeld in het kleurrijke palet HerbergierVerbindt. Via levendige video’s, teksten, foto’s en audioreportages waan je je in de dagelijkse wereld van de Herbergier. De verhalenvertellers zijn mensen zoals jij en ik. De verhalen die ze vertellen zijn bijzonder door hun eenvoud en tonen dat de zorgwereld perfect kan integreren in de gewone wereld. Zo wordt de toegevoegde waarde van een Herbergier voor mens en maatschappij passend in beeld gebracht. 

Kersverse verhalen

HerbergierVerbindt staat in de menubalk onder HerbergierVerbindt en op de rechts op de homepage van de Herbergier-website. En kan je nou geen genoeg krijgen van alle verhalen? Dan kan je vanaf medio september wekelijks genieten van kersverse vertelsels.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van HerbergierVerbindt!

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!