Ontdek de nieuwe webpagina 'zorgondernemer worden'

Werken
Laura van Elst

Wil jij zorgen op jouw eigen manier en ben jij toe aan een volgende stap in jouw zorgcarrière? Start dan je eigen Herbergier. Maar waar moet je beginnen? Om jou onder te dompelen met inspirerende info en ervaringen, is de nieuwe pagina ‘Zorgondernemer worden’ gelanceerd.

Elke Herbergier is een bedrijf dat wordt gerund door een stel zorgondernemers. Zij wonen samen met hun bewoners in de Herbergier. Hun eigenaarschap, betrokkenheid en toewijding zorgen steevast voor maximale persoonlijke aandacht en zorg in een liefdevolle omgeving.

Ontwikkeling

Hoe ziet het leven van een Herbergier-ondernemer eruit? Waarom zou ik mijn eigen Herbergier starten? En waar moet ik aan voldoen? Een greep uit de vragen waar je antwoord op krijgt op de nieuwe webpagina.

Ondernemen is een vak waarvan je misschien nog niet alle aspecten even goed kent als je eraan begint. Als Herbergier-ondernemer transformeer je je van zorgprofessional naar zorgondernemer. Bij het kopje ‘Praktische informatie’ vind je alle info over de opleiding en begeleiding die je krijgt als startende zorgondernemer.

Zij gingen je voor

Laat je vooral ook inspireren door de verhalen van ervaren zorgondernemers. Zoals Jerry en SImone die met hun 4 kinderen het avontuur in Herbergier Hazerswoude-Rijndijk aangingen. ''Het voelt niet als werken. Deze manier van leven geeft voldoening'', vertelt het stel.

Kalender en aanmelden

Neem ook gerust een kijkje bij de te overnemen Herbergiers waar de zorgondernemers het stokje aan een nieuwe generatie overdragen. Benieuwd naar de mogelijkheden van het runnen van een Herbergier? Bekijk dan de kalender met infomiddagen en meld je daarvoor aan. Of meld je aan voor het leven als zorgondernemer.

Waar kan je de nieuwe webpagina vinden? Rechtsboven in de menubalk vind je  ‘Zorgondernemer worden’. Deze brengt je naar het informatieoverzicht. Dompel je onder en laat je inspireren over deze bijzondere manier van zorgen en leven. 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!