Open huis Herbergiers Vught

Herbergier Vught
Zorgondernemerschap

Zaterdag 27 november openen we de deuren van het rijksmonument wat getransformeerd wordt tot twee Herbergiers. In paviljoen Jozef, gelegen op Zorgpark Voorburg, verbleven ooit “krankzinnige” dames van stand. Eind 2022 begint het paviljoen aan een nieuw hoofdstuk als warm thuis voor ouderen met dementie. Voordat de bouw start in december, bieden wij geïnteresseerden de kans om het unieke historische pand van binnen te bezichtigen.

Zorgondernemers gezocht

Bij een nieuwe locatie heb je als ondernemer volop de ruimte om de Herbergier vanaf de grond op te bouwen. Wij zoeken twee gedreven koppels om deze locatie op de kaart te zetten.

Zorgondernemers Ineke en Raymond Snoeren, van Herbergier Tilburg, zijn aanwezig die dag. Zij kunnen je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier en de ondersteuning die je krijgt als onderdeel van een franchise.

Programma Open huis

11:00 – 15.00 : vrije inloop met koffie/thee/chocomelk en glühwein

Voor wie?

Uiteraard worden alle op dat moment geldende RIVM-maatregelen in acht genomen. Naast toekomstige zorgondernemers zijn ook buurtbewoners, toekomstige bewoners of medewerkers van harte welkom. Zien we je daar?

Adres 

Zorgpark Voorburg

Laan van Voorburg 7

5261 LS Vught

Herbergiers Vught

 

Delen: