•  

Herbergier Oudenbosch is gelegen in het dorp Oudenbosch. Een dorp rijk aan historie. Herbergier Oudenbosch is gevestigd in het voormalig broederhuis St Joseph. Door middel van een luchtbrug zit het pand verbonden aan kapel Saint Louis. Naast Herbergier Oudenbosch ligt het prachtige Arboretum. Centraal gelegen bij de dorpskern met de winkels en natuurlijk de Basiliek.

In het pand bevinden zich 16 ruime kamers en een logeerkamer verdeeld over 3 verdiepingen. Verder is er een ruime gezamenlijke woonkamer met originele glas in lood ramen en togen van de oude kapel. En een grote gezamenlijke keuken. 

Elke gast heeft een eigen kamer variërend van 30  tot 57 m2, met een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Natuurlijk kunt u deze kamer naar eigen wens inrichten met meubels, lampen, kleden, wanddecoraties en kasten. Een aantal van onze kamers zijn uitermate geschikt voor bewoning door echtparen.

 

 

Indien u interesse heeft in een appartement binnen onze Herbergier of de zorgondernemer rechtstreeks wilt spreken kunt u bellen met 0165-331476

Voor alle overige zaken kunt u bellen met 0165-331476 , onze medewerkers helpen u dan graag verder

De ondernemers 
Wij zijn Wendy Walthaus en Henk Dienske en wij bieden zorg aan mensen met geheugenproblemen. Zorg in de ruimste zin van het woord. Want wij zijn van mening dat onze gasten vrij moeten zijn hun leven zo in te richten als zij dit willen. Of dit nu is lekker van de zon genieten in de serre of een avondje naar het theater. In principe is alles mogelijk. Volop aandacht en huiselijkheid gegeven door onze medewerkers en onszelf als zorgondernemers.

Herbergier Oudenbosch

Aloysiushof 68
4731 PL Oudenbosch
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0165331476
oudenbosch@herbergier.nl

Prachtig appartement te huur

Op  korte termijn komt er wellicht een prachtig appartement vrij.

Een vrijblijvend kennismakings gesprek en korte rondleiding is uiteraard...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.