•  

Herbergier Oudenbosch

Herbergier Oudenbosch biedt mensen met geheugenproblemen een warme, huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving. U voert als bewoner samen met uw familie of vertegenwoordiger regie over uw leven en benodigde zorg.

Een thuis…

Herbergier Oudenbosch is een plek waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt wordt in een sfeer van nabijheid en veiligheid. Waar u zich als bewoner écht thuis voelt en waar u gezien wordt zoals u bent. Het is een plek waar je je als familie, vriend of kennis van de bewoner vertrouwd voelt.

Bij ons staat het dagelijks leven centraal en we ‘draaien met elkaar een huishouden’. We delen met elkaar alledaagse en bijzondere momenten: van samen koffie drinken, een wandeling maken, een boodschap doen tot het vieren van hoogtijdagen en het maken van een uitstap.

Ons huis…

Herbergier Oudenbosch is gevestigd in het voormalig broederhuis St. Joseph in Oudenbosch. Het huis maakt onderdeel uit van het rijke cultuurerfgoed van Oudenbosch. Het is verbonden door middel van een luchtbrug met de kapel St. Louis en ligt aan de rand van de dorpskern tegen het Arboretum van Oudenbosch.

In het huis bevinden zich 16 ruime kamers en een logeerkamer verdeeld over 3 verdiepingen. U heeft een kamer variërend van 30 tot 57 m2, met een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. U kunt deze ruimte naar eigen wens inrichten.

Centraal in het huis ligt de woonkamer met grote gezamenlijke keuken met originele glas-in-lood ramen en togen van de oude kapel. De woonkamer nodigt uit tot ontmoeting en staat  in directe verbinding met een groot terras en tuin.

Ons team

Met een team van betrokken en bevlogen medewerkers zetten we ons iedere dag in het goede goed te doen. We zetten ruim voldoende personeel in zodat we zoveel als mogelijk kunnen aansluiten bij  de eigenheid van onze bewoners.

Mario Winters en Rein Bouwens
De ondernemers

Wij zijn Rein Bouwens en Mario Winters, zorgondernemers van Herbergier Oudenbosch. Rein is BIG-geregistreerd verpleegkundige en gezondheidswetenschapper met een hart voor ouderenzorg. Hij heeft de laatste 10 jaar als docent bijgedragen aan de opleiding van verpleegkundigen. Mario is maatschappelijk werker en altijd op zoek naar hoe mensen hun leven op een menswaardige wijze vorm kunnen geven. Hij is ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de sociale dienst van een Belgische gemeente in zowel uitvoering als management. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via 06 48 36 40 60.

Herbergier Oudenbosch

Aloysiushof 68
4731 PL Oudenbosch
Noord-Brabant
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu