•  
  •  
  •  

Herbergier Scherpenzeel

Herbergier Scherpenzeel biedt een warm thuis aan 16 bewoners. Samen met ons team medewerkers bieden wij hen een mooie en veilige plek. 

 

 

We zijn gevestigd in het monumentale pand van voormalig hotel restaurant 'De Witte Holevoet' in Scherpenzeel.  

Wij hebben 16 appartementen waarvan er 3 geschikt zijn voor een echtpaar.

Momenteel hebben wij een appartement beschikbaar.
Bent u geinteresseerd?

Wilt u een vrijblijvend meer informatie of een rondleiding?
Neemt u dan gerust even contact met ons op.

We gaan voor “samen, zo thuis mogelijk”.

Persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, mogen zijn wie je bent en eigen keuzes maken met een warme respectvolle bejegening: dat zijn belangrijke waarden in onze Herbergier. Dit maakt dat bewoners en medewerkers ongedwongen en in een huiselijke sfeer kunnen wonen en werken. Op deze manier zijn de bewoners niet gebonden aan een dagritme of roosters van medewerkers. Iedereen draagt bij, naar eigen vermogen en in het eigen tempo.

Passend aanbod

Herbergier Scherpenzeel staat voor het aanbieden van een uitgebreid en passend aanbod aan welzijnsactiviteiten, zowel groeps- als individuele activiteiten worden aangeboden, die aansluiten bij de belevingswereld van de bewoner. U kunt daarbij denken aan muziek luisteren en muziek maken, schilderen, eten koken, bakken maar ook zeker bewegingsactiviteiten. Een wandeling naar een terrasje in het dorp of het bezoek van een culturele activiteit hoort daar ook bij. Zo gewoon mogelijk. 

Aan de achterzijde van de Herbergier is een mooie tuin aangelegd met een ruim terras op het zuiden, waar voor de bewoners op elk moment van het jaar iets te beleven valt. 
Er is een mooie voliere, inclusief kwartels en vogels, gekomen en een ruime overkapping. 

De planten, passend bij de verschillende seizoenen, zorgen voor een kleurrijk geheel.

Welkom

Welkom in onze monumentale Herbergier Scherpenzeel.

Wij zijn gevestigd in het gemeentelijk monument , voormalig Hotel Restaurant "De Witte Holevoet".
Op loopafstand van de winkels en terrasjes.
Binnen is het gezellig aangekleed en de tuin is klaar voor een wandeling of even lekker in de zon zitten op een van de vele leuke plekjes.


U bent van harte welkom als u geinteresseerd bent in een mooie woonplek voor uw ouder(s), vriend of familielid.
U kunt ons bellen voor een afspraak. 06-30144902

Bekijk een uitgebreide impressie in dit fotoalbum.

 

 

Wij zijn de zorgondernemers van Herbergier Scherpenzeel.
De ondernemers

Wij, Janco en Wilma Blonk zijn de zorgondernemers van Herbergier Scherpenzeel. Beiden hebben we ruime ervaring binnen de gezondheidszorg en ouderenzorg. Janco vanuit het facilitaire werkveld en Wilma als verpleegkundige. Samen hebben wij al jaren de droom om een kleinschalige woonvorm voor ouderen met geheugenproblemen te realiseren. Wij vinden het waardevol en belangrijk dat ouderen zolang mogelijk zelf de regie over hun leven kunnen behouden. Samen met ons professionele team, willen we dat optimaal faciliteren.

Herbergier Scherpenzeel

Holevoetplein 282
3925 CA Scherpenzeel
Gelderland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:
033-3039600

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.