•  
  •  

Voormalig hotel De Witte Holevoet wordt omgetoverd tot Herbergier Scherpenzeel. De verwachte oplevering is in het 1e half jaar 2020. Het wordt de 44e Herbergier van Nederland waar een inwonend ondernemerspaar - samen met een toegewijd team - een liefdevol thuis gaat bieden aan 16 mensen met dementie. 

Lange historie

De Witte Holevoet is een gemeentelijk monument, gelegen in het centrum van het Gelderse dorp Scherpenzeel. Het gebouw heeft een lange historie als hotelrestaurant en is een begrip in de wijde omgeving. Recentelijk is het gebouw leeg komen te staan en daarom is er druk gezocht naar een nieuwe invulling.

We zijn er trots op straks een Herbergier te kunnen starten in dit prachtige pand. Houd deze website in de gaten en blijf op de hoogte van de komende ontwikkelingen. 

Bekijk een uitgebreide impressie in dit fotoalbum.

 

De ondernemers 
De zoektocht naar een gepassioneerd en ondernemend stel is inmiddels in volle gang. Zodra de zorgondernemers voor deze Herbergier bekend zijn zullen dat op deze pagina te zien zijn.

Herbergier Scherpenzeel

Holevoetplein 282
3925 CA Scherpenzeel
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0182-550433
info@herbergier.nl

Herbergier Scherpenzeel zoekt ondernemend stel!

Herbergier Scherpenzeel zal in 2020 de deuren openen voor 16 mensen met dementie. Ben jij samen met je levenspartner het gepassioneerde...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.